OBDUKCIJA POTVRDILA: Iz Dunava izvukli telo nestalog Milana
Foto: Nenad Kostić

TUGA

OBDUKCIJA POTVRDILA: Iz Dunava izvukli telo nestalog Milana

Mane K. je jedini uspeo da se spasi i da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć

Objavljeno: 17:48h

Iz Dunava, u naselju Jugovo, juče je izvučeno telo Milana Nikolića, jednog od trojice drugova koji su nestali 18. marta, kada im se prevrnuo čamac, potvrđeno je iz policije.

"Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Smederevu, izvršena je obdukcija i identifikacija tela i utvrđeno je da se radi o tridesetšestogodišnjem M. N. iz Zemuna, jednom od trojice muškaraca za kojima se tragalo od 18. marta, kada su, usled prevrtanja čamca, upali u Dunav kod Ade Huje u Beogradu", navodi se u saopštenju MUP-a.

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila 18. marta kasno uveče.

Mane K. je jedini uspeo da se spasi i da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Prijatelji i porodica od tada su neprestano tragali za trojicom nestalih drugova. Do sada su iz reke izvučeni Milan i Nenad Trivković, dok se potraga za nestalim Milošem Markovićem i dalje nastavlja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.