6 uboda nožem PO CELOM TELU: Krvava scena u Čačku koja je ostavila Srbiju u šoku!
Foto: Stock Shutterstock

prebačen u bolnicu

6 uboda nožem PO CELOM TELU: Krvava scena u Čačku koja je ostavila Srbiju u šoku!

D.D. je u Čačku poznat kao mladić problematičnog ponašanja. Bio je glavni akter incidenta koji se 1. decembra prošle godine dogodio u Ljubićkoj ulici, kada je policija pucala u njegov auto pokušavajući da ga zaustave, misleći da kod sebe ima određenu količinu droge
Objavljeno: 23:07h

Čačanin D. D. (31) izboden je u tuči koja se večeras dogodila u Železničkoj ulici u centru Čačka. Njega je najverovatnije nožem izbo za sada nepoznati mladić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon okršaja D.D. je prebačen u čačansku bolnicu, gde je zbrinut na odeljenju intenzivne nege.

Sin je ušao u kuću i tamo pronašao SPALJENO OČEVO TELO! Jeziv prizor u MALOJ IVANČI!

- Mladić je zadobio 5-6 ubodnih rana u predelu grudnog koša, stomaka i po desnoj podlaktici. Na prijemu nije bio životno ugrožen, ali će se više znati kada bude urađena kompletna dijagnostika – rekla nam je PR Opšte bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

D.D. je u Čačku poznat kao mladić problematičnog ponašanja. Bio je glavni akter incidenta koji se 1. decembra prošle godine dogodio u Ljubićkoj ulici, kada je policija pucala u njegov auto pokušavajući da ga zaustave, misleći da kod sebe ima određenu količinu droge. Nakon dramatičnog događaja D. D. je uhapšen i određen mu je pritvor zbog nošenja oružja za koje nije imao dozvolu i napada na policajce pri vršenju dužnosti.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.