"POŠTENI I NAMUČENI, ŽIVELI U TEŠKIM USLOVIMA": Ovo je porodica iz Ripnja koju je Stojan IZBO, a devojčicu UBIO
Napadnuta porodica iz Ripnja, Foto: Facebook

tragedija u ripnju

"POŠTENI I NAMUČENI, ŽIVELI U TEŠKIM USLOVIMA": Ovo je porodica iz Ripnja koju je Stojan IZBO, a devojčicu UBIO

Teške povrede zadao je ocu i majci, potom njihovu maloletnu ćerku uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće

Objavljeno:

Pomahnitali Stojan I. (38) osumnjičen da je ubio devojčicu (16) i teško povredio njene roditelje u beogradskom naselju Ripanj, kako Kurir saznaje, sa nožem u ruci uleteo je u njihovu kući i počeo redom da ih ubada, a njihovu ćerku je uvukao u auto i tu joj presudio.

Inače, prema poslednjim informacijama, pronađen je, policiji je pretio nožem, a potom se predao.

Teške povrede zadao je ocu i majci, potom njihovu maloletnu ćerku uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće. Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Inače, kako saznaje Kurir, reč je o porodici koja ima šestoro dece i koja živi u jako teškim uslovima.

- Poštena i namučena porodica, živeli su u jako teškim uslovima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac izdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Pre tri godine im je izbio i požar u kući, tada su praktićno ostali bez krova nad glavom - kaže sagovornik Kurira i dodaje da se iz kuće čuje vrisak i plač žene.

Porodica iz Ripnja
Porodica iz Ripnjafoto: Facebook

Prema njegovim rečima ispred kuće su kola Hitne pomoći i brojne policijske patrole, koje tragaju za S. I., koji je svojim automobilom pobegao sa lica mesta.

- Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život - kaže naš sagovornik.

On navodi i da se u Ripnju priča da je ubica sumnjao da mu "ova porodica baca crnu magiju" i da je danas, naoružan nožem uleteo u njihovu kuću, izbo roditelje a potom oteo devojčicu i ubio i nju".

- Telo deteta pronađeno je pored puta. Prema jednoj verziji dete je uvukao u kola, i ubio je kilometar dalje od kuće, a prema drugoj verziji nesrećna devojčica je pokušala da pobegne od surovog ubice, ali je on stigao i presudio joj - kaže sagovornik Kurira.

Policija je pokrenula akciju "Viroh", a potrazi su se kako saznaje Kurir sa lica mesta priključili i meštani, koji pokušavaju da lociraju odbeglog S. I.

Bonus video:

00:07

Masakr na Cetinju

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.