KOMŠIJE OTKRILE NOVE DETALJE O NASTRADALOM BRAČNOM PARU KOD SIRIGA: Pomenuli i njihove ĆERKE, evo čemu se nadaju
Nastradali par, Foto: Printscreen/Facebook

ogromna tuga

KOMŠIJE OTKRILE NOVE DETALJE O NASTRADALOM BRAČNOM PARU KOD SIRIGA: Pomenuli i njihove ĆERKE, evo čemu se nadaju

"Bože koliko su samo bili srećni i zaljubljeni", kratko je kroz suze rekla Snežanina školska drugarica

Objavljeno: 18:39h

Mol je mala multinacionalna sredina u kojoj mnogi danas obeležavaju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru ali se sada pitaju kako da slave kada su im poginuli dragi ljudi.

Meštani sela Mol u opštini Ada zatečeni su strašnom nesrećom i vešću da su jutros nastradali njihovi sugrađani, supružnici Aleksandar (50) i Snežana (49) L. za koje kažu da su bili oličenje dobrote i skladnog bračnog života.

"Bože koliko su samo bili srećni i zaljubljeni", kratko je kroz suze rekla Snežanina školska drugarica.

- To je jedna divna porodica. Snežana je odgajala pse pomerance i stalno ih vodila na izložbe i osvajala neke nagrade a Aleksandar je vozio kamion. I stalno su negde putovali. Pogotovo kada su im dve divne ćerke odrasle, pa su mogli da se više posvete jedno drugom. Bože, koliko su samo bili srećni i zaljubljeni. Mnogi su im na toj ljubavi potajno i zavideli. Pogledajte im samo slike na društvenim mrežama. Ne ispuštaju jedno drugo iz zagrljaja! Kako su tako strašno nastradali? Čime su to zaslužili? - pita se sagovornica, piše Blic.

Mol je mala multinacionalna sredina u kojoj mnogi danas obeležavaju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru ali se sada pitaju kako da slave kada su im poginuli dragi ljudi.

a
foto: Printscreen/NSuzivo

- Bili su to veoma dobri i plemeniti ljudi i to će vam svi potvrditi. Aleksandar je rodom iz Bečeja ali su odlučili da se skuće u Molu malo bliže Tisi kako bi se Snežana mogla nesmetano posvetiti svom hobiju koji joj je ujedno bio i biznis - odgajanje pasa. Bili su uvek tu da pomognu, omiljeni među prijateljima i rođacima... Njima materijalne stvari nisu bile mnogo bitne. Imali su dovoljno za sebe i da svojim ćerkama pomognu koliko mogu ali su pomagali i drugima kada je trebalo. Strašna nesreća. Ne znam ni šta da radim sada. Došla mi je rodbina na uskršnji ručak a nisam otišao da izjavim saučešće. Jako mi ih je žao. Nadam se da će devojke uspeti nekako da prebrode ovu nesreću - priča komšija nesrećnog para.

Aleksandar pokušao da izbegne nedužnu srnu

Podsetimo, Aleksandar i Snežana stradali su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 6.50 časova na putu Sirig - Čenej kada su svojim vozilom naleteli na srnu. Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar je tada izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i desnim bočnim delom automobila udario u kamion koji je išao u suprotnom smeru.

Na mesto nesreće ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći čiji lekari su samo mogli da konstatuju smrt nesrećnog para. Vozaču kamiona urađen je alkotest i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi a preliminarni rezultati istrage pokazali su da je reč o saobraćajnoj nesreći bez elemenata krivičnog dela.

Tela bračnog para jedva izvadili iz smrskanog automobila

Na putu između Siriga i Čeneja zbog saobraćajke u kojoj su poginuli Aleksandar i Snežana saobraćaj se odvijao otežano jednom saobraćajnom trakom dok su vatrogasci i policajci pokušavali da izvade tela nesrećnih supružnika.

Koliko je ovo bio težak udes dokaz je i to da je "ford fokus" u kojem su bili Aleksandar i Snežana potpuno smrskan.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.