DETALJI OTMICE NA VRAČARU: Muškarca tukli PET SATI, pa mu pretili SECKANJEM NA KOMADE
Policija, ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

HOROR

DETALJI OTMICE NA VRAČARU: Muškarca tukli PET SATI, pa mu pretili SECKANJEM NA KOMADE

Osumnjičenima je juče određen pritvor do 30 dana

Objavljeno:

Muškarac S.B. (33) iz Beograda, zbog navodnog duga od 5.000 evra, u sredu je postao je žrtva dvojice otmičara M. D. (42) i P. P. (43).

Više od pet sati držali su ga zatvorenog u stanu na Vračaru. Tukli su ga rukama i nogama,pa mu pretili "da će ga iseći na sitne komade". Uspeo je da im pobegne kroz prozor.

Osumnjičenima je juče određen pritvor do 30 dana.

Poziv

M.D. je, u sredu, rano ujutru pozvao S.B. i tražio mu da se vide. Po njega je došao kolima i odvezao ga u stan gde ga je čekao P.P. i još tri osobe.

U stan su ga zaključali oko 8 sati.

Dug

Kako "Telegraf.rs" saznaje, dvojica otmičara zahtevali su mu da im preda 5.000 evra koje im ,navodno, duguje. Oteti im se pravdao da "im ništa ne duguje i tvrdio da nema novac kod sebe".

Batine

M.D. i P.P. razbesneli su se kada su čuli da S.B. nema novac i počeli da ga udaraju. Sve su to posmatrale njihove dve drugarice i drug. Nesrećnom mladiću niko od svedoka nije pomogao. Osumnjičeni u ga udarali i nogama i rukama. Krvi je bilo u celom stanu koji je za ovu priliku i iznajmljen na Vračaru.

Pretnja

U jednom trenutku M.D. i P.P. uzeli su kuhinjske noževe i rekli S.B. da ukoliko se ne snađe za novac da će ga "iseći na sitne komade".

Bekstvo

U sredu oko 14 časova oštećeni je otišao u kupatilo, odakle je uspeo da izađe na terasu preko koje je preskočio na terasu susednog stana i događaj prijavio policiji koja je efikasnom akcijom pronašla i uhapsila osumnjičene.

Droga

Nakon hapšenja, M.D. i P.P. su primljeni na toksikologiju VMA kako bi im se uzela krv i urin na alkohol i drogu. Kako nam je rečeno, oni su bili pozitivni na narkotike.

Saslušanje

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče su saslušani M D. i Petar P. zbog sumnje da su 5. aprila oko 8 časova obmanom odveli i u stanu zadržali oštećenog S.B, u nameri da od njega iznude novac. Osumnjičeni su iskoristirli svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Kazna

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 12 godina.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.