NAPADAČU IZ BELOG POTOKA SE VEĆ SUDILO ZA UBISTVO 2002. GODINE: Evo koliko je robijao
Foto: Kurir

NOVE INFORMACIJE

NAPADAČU IZ BELOG POTOKA SE VEĆ SUDILO ZA UBISTVO 2002. GODINE: Evo koliko je robijao

Prema nezvaničnim informacijama, on je osuđen na zatvorsku kaznu od osam godina

Objavljeno: 16:15h

S. I., koji je uhapšen jer je povredio muškarce koji su pokušali da mu ukradu kamenu česmu tako što je jednog pretukao štanglom, a dvojicu upucao, 2002. godine je bio osumnjičen za ubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, on je osuđen na zatvorsku kaznu od osam godina.

Sada 61-godišnji muškarac je, kada je imao 40 godina, bio osumnjičen za ubistvo studenta Miloša Georgijevića (24) iz Niša koje se dogodilo 17, novembra 2002. godine. Kako je tada bio u bekstvu, za njim je raspisana potraga i objavljena je njegova fotografija kako bi bilo ko ko ga prepozna mogao da javi policiji.

Operativnim radom policija je tada utvrdila da je S. I. navedenog dana između 19 i 20 sati ubio Miloša Georgijevića ispalivši projektil iz pištolja koji je studenta pogodio u glavu. Ubistvu je prethodila tuča.

Prema nezvaničnim informacijama Georgijević je bio partner njegovog sina.

Ivanišević je tokom istrage izjavio da je kobnog dana otišao do Georgijevića na njegov poziv, da "popričaju o njegovom sinu". On je rekao da tada nije znao za njihovu vezu, već da je sumnjao da mu se sin drogira i da je zbog toga otišao. Ivanišević je izjavio da su ga, kada je ušao u stan, napali Miloš i još dva momka. Pošto je, kako je tvrdio u istrazi, primio više udaraca rukama i palicom, potegao je pištolj. Od tog trenutka, kako je tvrdio, ničega se ne seća...

- Ceo slučaj je napakovan mom ocu - rekao je njegov sin A. S. na suđenju 2005. godine, optužujući pokojnog Miloša i njegove drugove da su pokušali da mu ubiju oca.

(Espreso/Telegraf/Jelena Ostojić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.