OTAC LUKE JOVANOVIĆA U ČUDU: Misteriozni kantrimen stoji ispred moje zgrade! (FOTO)
Foto: Stefan jokić

da se naježiš

OTAC LUKE JOVANOVIĆA U ČUDU: Misteriozni kantrimen stoji ispred moje zgrade! (FOTO)

Svaki dan prolazim pored tog automobila, gledam u njega i svaki put nanovo osetim bol i tugu, kaže Bojan Jovanović, čiji je sin pregažen na Brankovom mostu 2014. godinE
Objavljeno:

- Više i ne znam šta da mislim, jer sam u medijima pročitao da je Marku Milićevu navodno plaćeno 550.000 evra da prizna da je pregazio mog sina iako nije vozio „kantrimen“. A baš ovih dana, ne znam da li je slučajnost, ispred moje zgrade, što je za mene kao so na ranu, neko je parkirao „kantrimen“. Ovo je za Kurir rekao Bojan Jovanović, čiji je sin Luka pregažen na Brankovom mostu 2014.

foto: Dragana Udovičić

Iako je optuženi Marko Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora, a presude su izrečene i njegovim saučesnicima, juče se oglasio bivši zatvorenik Milan Drča, koji tvrdi da je delio ćeliju s Milićevim i da mu je ispričao da se dogovorio da dobije 550.000 evra od vlasnika „kantrimena“, čija je žena vozila kobne noći, i preuzme krivicu za Lukinu smrt.

- Dokazi da je Milićev vozio „kantrimen“ fizički ne postoje, a ako je ovo tačno, znači da je sve bila farsa, što smo u neku ruku i sami mogli da osetimo - rekao je Bojan Jovanović i dodao:

foto: Stefan Jokić

- Prvi put se pominju inicijali vlasnika vozila, ali i još jedan biznismen, kome je on dao automobil, a vozila ga je njegova žena. Pitanje je koji su inicijali tog drugog biznismena i ko je njegova žena.

Prema njegovim rečima, čudne stvari su počele da se dešavaju poslednjih nekoliko dana.

foto: Printscreen

- Pre pet dana neko je parkirao „kantrimen“ ispred naše zgrade. Svaki dan sam prolazio pored tog automobila, gledao u njega i svaki put nanovo prolazio kroz bol i tugu. Osetio sam da će se nešto dogoditi, ali nisam znao šta. A onda se iz čista mira pojavi ovako nešto. Ne znam u šta da verujem - rekao je Bojan. On kaže da Milićev nije jedini koji je zaradio na tuđoj nesreći.

- Ko zna koliko je onda ljudi učestvovalo. Javna je tajna da do sada nismo saznali pravu istinu - kaže očajni otac.

foto: beta

Treće osnovno tužilaštvo DOKAZANO DA JE MILIĆEV VOZIO Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu reagovalo je na pisanje medija o slučaju „kantrimen“.

- Prenošenje izjava jednog zatvorenika o tome šta mu je rekao drugi zatvorenik nepotrebno stvara sumnju javnosti u rad policije i pravosuđa, a ima za posledicu pokušaj skidanja krivice sa nekog čija je krivica utvrđena. Podsećamo da osuđeni Marko Milićev nije sam preuzeo krivicu za ono što je uradio, već je policija danonoćnim operativnim radom došla do Milićeva kao izvršioca krivičnog dela, što je tužilaštvo uspešno i dokazalo. Kretanje Milićeva potvrđeno je, osim izjavama svedoka, i listingom poziva s mobilnog telefona, a što je u suprotnosti s lažnom verzijom događaja - navodi tužilaštvo.

Bojanova supruga NEKA ZAPALE LUKI SVEĆU Sanja Jovanović, Bojanova supruga, kaže za Kurir da svi oni koji su uzeli novac za bilo šta u ovom tragičnom događaju da kupe sveću i cveće.

- Neka prošetaju do Bežanijskog groblja i na Lukinom grobu zapale sveću. Možda tada postanu svesni tragedije koja je zadesila našu porodicu i mladog života koji je prerano ugašen - rekla je Jovanovićeva.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.