PRVI SNIMCI NESREĆE KOD GROBLJA U RUZVELTOVOJ: Povređene 2 osobe, jedna TEŽE, delovi vozila RASUTI PO PUTU (VIDEO)
Mesto nesreće u Ruzveltovoj ulici, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

UŽAS

PRVI SNIMCI NESREĆE KOD GROBLJA U RUZVELTOVOJ: Povređene 2 osobe, jedna TEŽE, delovi vozila RASUTI PO PUTU (VIDEO)

Teže je povređen muškarac star 38 godina koji je prevezen na VMA, a muškarac star 60 godina, koji je lakše povređen, prevezen je u KBC Zvezdara

Objavljeno:

U Beogradu se tokom noći dogodila jedna saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe, od kojih jedna teže, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Saobraćajna nesreća se dogodila u Ruzveltovoj ulici, a teže povređeni muškarac prevezen na VMA, dok je drugi povređeni zbrinut u bolnici na Zvezdari.

Teže je povređen muškarac star 38 godina koji je prevezen na VMA, a muškarac star 60 godina, koji je lakše povređen, prevezen je u KBC Zvezdara.

Tokom noći lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 91 put, od toga 18 puta na javnim mestima. Za pomoć telefonom javljali su se uglavnom hronični bolesnici.

00:03

Saobraćajni udes kod Novog groblja

AMSS: Oprez u vožnji zbog magle i poledice

Magla, niska temperatura i poledica otežavaće danas vožnju na većini puteva u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Saobraćaj van gradskih sredina je umerenog intenziteta. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni se na izlazu na prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija zadržavaju oko pet sati.

Bonus video:

00:57

SNEG U SRBIJI JE ZA DAN NAPRAVIO NEKOLIKO NESREĆA! Spasilačka jedinica upozorava građane: Na ovu stvar posebno povedite računa!

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.