UMESTO FILMA KESICE : Ovako Srbima stiže droga iz Holandije! (FOTO)
Foto: Carina

LUDILO

UMESTO FILMA KESICE : Ovako Srbima stiže droga iz Holandije! (FOTO)

U tri pošiljke iz Holandije pronađeno je više od 40 grama kokaina
Objavljeno:

Na carinskoj ispostavi Pošta Novi Sad carinski službenici su 7. marta 2017. godine prilikom kontrole u nekoliko pošiljaka otkrili manje količine narkotika. Sve pošiljke su predate u dalju nadležnost Odseku za suzbijanje krijumčarenja narkotika PU Novi Sad

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U tri pošiljke iz Holandije pronađeno je više od 40 grama kokaina. Jedna od pošiljaka bila je adresirana na primaoca iz Bačke Palanke, ali je pored diska sa filmom u njoj pronađeno i 34 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na kokain. U još dve pošiljke namenjene primaocu u Zrenjaninu pronađeno je oko 10 grama takođe kokaina.

foto: Carina

U pošiljci iz Nemačke upućenoj primaocu iz Novog Sada pronađeno je 6 tableta zelene boje sa utisnutim znakom „Chupa Chups“, za koje se osnovano sumnja da se radi o ekstaziju.

foto: Carina

U pošiljci iz Holandije namenjenoj osobi iz Rumenke bilo je upakovano 6 grama biljne materije nalik na skank i 5 semenki ovog opijata. Prethodnog dana je na graničnom prelazu Gradina prilikom kontrole u putničkom prometu, takođe otkrivena manja količina narkotika.

foto: Carina

Detaljnom kontrolom automobila „Audi A4“ turskih registarskih oznaka na izlazu iz zemlje, kojim je putovao 26-godišnji državljanin Turske, pronađeno je oko 30 grama kristal metnfetamina i 12,5 grama marihuane. Kesice sa drogom carinici su pronašli ispod patosnice prednjeg suvozačkog sedišta, u putnoj torbi sa hranom i u novčaniku. Tri kesice, jedna sa metamfetaminom i dve sa marihuanom pronađene su u prostoru za rezervni točak.

foto: Carina

Putnik je sa otkrivenim narkoticima predat u dalju nadležnost policiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.