PROGOVORILA PEVAČICA IZ KAFANE U BORČI: Evo šta je rekla o tuči u kojoj su sevali noževi, PRIZNALA 1 STVAR
Pevačica, Foto: RINA

OGLASILA SE

PROGOVORILA PEVAČICA IZ KAFANE U BORČI: Evo šta je rekla o tuči u kojoj su sevali noževi, PRIZNALA 1 STVAR

Do tuče u borčanskom lokalu došlo je u subotu oko četri sata ujutru pred fajront

Objavljeno: 17:37h

Pevačica Slavka M., koja je u subotu prisustovala tuči u kafani u beogradskom naselju Borča, a u kojoj je nastupala, rešila je da za Kurir ispriča šta se desilo tokom njenog nastupa.

Podsetimo, kako smo pisali, u ovoj kafanskoj tuči povređena su trojica muškaraca, dok su privedene takođe tri osobe. Nakon što se saznalo za ovu tuču, u kojoj je jedan muškarac izboden nožem, dok su dvojcia pretzučena palicama i pesnicama, pojavila se informacija da je povod za tuču bio sukob zbog pevačice.

Međutim, ona tvrdi nešto drugo.

- Ne znam kako je i zbog čega došlo do tuče na mom nastupu. Saslušana sam u policiji i puštena sam nakon toga, ali želim da naglasim da nisam ja bila u fokusu ove tuče, niti je ona izbila zbog mene - rekla je pevačica za Kurir.

Do tuče u borčanskom lokalu došlo je u subotu oko četri sata ujutru pred fajront. Policija je privela trojicu muškaraca koji se sumnjiče za učestovanje u tuči i nanošenje teških telesnih povreda.

- Policija je brzo posle napada uhapsila trojicu osumnjičenih, a kod jedno od njih je pronađen krvavi nož - podseća naš izvor.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.