DEVOJČICA (8) ŽIVELA SAMA, ZAKLJUČANA U KUPATILU, OTAC JE PONEKAD OBILAZIO: Potresni detalji slučaja u Mirijevu
Stan u kom je nađena devojčica, Foto: Kurir

UŽAS

DEVOJČICA (8) ŽIVELA SAMA, ZAKLJUČANA U KUPATILU, OTAC JE PONEKAD OBILAZIO: Potresni detalji slučaja u Mirijevu

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera, a uhapšen je juče.

Objavljeno: 12:06h

Uroš Pašajlić (38), otac "devojčice iz kade", uhapšen je juče u štek stanu na Karaburmi, a tokom istrage ovog slučaja sa Zvezdare, pojavili su se novi stravični detalji.

"Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo satn je bio pun smeća", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Dodao je da je Ivana L. (47) ispričala policiji da on drži dete u stan u koje povremeno obilazi.

Mirijevo
foto: Kurir

"Došla je u stanicu sa vidnim teškim povredama na licu. Rekla je da ju je Uroš udario glavom u nos i da misli da joj ga je polomio. Tada je navela da je saznala da on ima ćerku koju drži u stanu u Mirijevu i koju samo povremeno obilazi", rekao je sagovornik.

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera, a uhapšen je juče.

Uroš Pašajlić
Uroš Pašajlićfoto: Printscreen/Facebook/Urosh MX

"Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

1 / 6 Foto: Tamara Trajković

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Uroš Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Bonus video:

05:57

Otac monstrum iz Mirijeva pokušao da bude influenser

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.