DEVOJČICA (8) KOJU JE OTAC DRŽAO ZAROBLJENU U TEŠKOM STANJU: "Dete je nađeno jedva živo"
Hitna pomoć (ilustracija), Foto: Nemanja Nikolić

UŽAS

DEVOJČICA (8) KOJU JE OTAC DRŽAO ZAROBLJENU U TEŠKOM STANJU: "Dete je nađeno jedva živo"

Za Urošem Pašalićem (37) sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je njegova supruga Ivana L. (45) sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje

Objavljeno: 13:42h

Devojčica (8) koju je otac Uroš Pašalić (37) godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, kako se saznaje, nađena je u veoma teškom stanju.

"Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Za Urošem Pašalićem (37) sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je njegova supruga Ivana L. (45) sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatkela strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao", rekao je sagvoronik iz istrage ovog slučaja, piše Telegraf.

Inače, ona je izjavila da ju je Uroš glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo

Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.