"OVO JE TERITORIJA NAVIJAČA VANDAL BOJSA, KRVI JE BILO SVUDA": Stanari progovorili o makljaži na Novom Beogadu
Mesto gde se dogodila tuča, Foto: Kurir

DRAMATIČNA NOĆ

"OVO JE TERITORIJA NAVIJAČA VANDAL BOJSA, KRVI JE BILO SVUDA": Stanari progovorili o makljaži na Novom Beogadu

Stanari okolnih zgrada kažu da su čili sirene policije i Hitne pomoći oko 23 sata, a navode i da je nakon makljaže cela ulica bila krvava

Objavljeno:

Na mestu gde je sinoć izbila masovna tuča u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, gde su se dve navijačke grupe sukobile i među kojima ima povređenih i danas su vidljivi tragovi krvi.

Stanari okolnih zgrada kažu da su čuli sirene policije i Hitne pomoći oko 23 sata, a navode i da je nakon makljaže cela ulica bila krvava.

- Čuli smo da je sinoć u parku bilo oko desetak mladića koji svake večere sede na klupicama i ne prave probleme, ali u jednom trenutku je došla velika grupa sa štanglama, drvenim palicama i pojurili su ih. Počela je opšta jurnjava i negde kod garaža su prebili nekoliko njih - kaže jedan od stanara dok drugi dodaje:

- Krvi je bilo na stepenicama i kod jedne garaže toliko da sam jutros kad sam naišao mislio da se dogodio pokolj.

1 / 5 Foto: Kurir

Sagovornik kaže da je su napadači nakon tuče pobegli ka Vojvođanskoj ulici, a čuli smo da su neki od njih sinoć i privedeni.

- Lekari su pokušavali da zaustave krvarenje povređenima u tuči, a sad saznajem da su se potukli zbog nekih grafita - kaže sagovornik i dodaje :

- Ovo je teritorija navijača Vandal bojsa i oni ovde nikad ne prave probleme, ali su valjda bili kod suparnika i išarali i neke grafite pa su ovi došli da im se osvete.

Kako navode stanari često se u ovom delu grada dešavaju tuče, ali je ovo velika u poslednjih godinu dana.

Bonus video: Masovna tuča u Novom Pazaru

00:30

Novi Pazar, masovna tuča u centru grada

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.