SRBIN POKUŠAO DA PROŠVERCUJE TROJE KOSOVARA U HRVATSKU: Evo kako su ih uhvatili
Ilustracija, Foto: EPA / FEHIM DEMIR

vraćeni

SRBIN POKUŠAO DA PROŠVERCUJE TROJE KOSOVARA U HRVATSKU: Evo kako su ih uhvatili

Zbog sumnje na počinjeno krivično delo, 56-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predat pritvorskom nadzorniku vukovarsko-srijemske policije, dok su protiv troje državljana tzv. Kosova sprovedeni prekršajni postupci nakon kojih su u skladu s propisima vraćeni u Srbiju

Objavljeno:

Hrvatska policija je uhapsila 56-godišnjeg državljanina Srbije zbog sumnje da je omogućio 26-godišnjaku, 22-godišnjaku i 19-godišnjakinji koji su državljani tzv. Kosova nezakonit boravak i kretanje kroz Hrvatsku.

U subotu oko 19 sati policajci su uočili na auto-putu A3, u blizini naplatne stanice Lipovac, kako su tri osobe sele u automobil Volkswagen Passat nemačkih registracija. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je vozač tog automobila, 56-godišnji Srbin, omogućio troma državljanima tzv. Kosova da nezakonito uđu i borave na hrvatskoj teritoriji.

Zbog sumnje na počinjeno krivično delo, 56-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predat pritvorskom nadzorniku vukovarsko-srijemske policije, dok su protiv troje državljana tzv. Kosova sprovedeni prekršajni postupci nakon kojih su u skladu s propisima vraćeni u Srbiju.

(Espreso/Hina/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.