OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DEVOJČICE UPUĆEN NA VEŠTAČENJE: Tužilaštvo donelo novu odluku
Ubistvo u Zaječaru, Foto: Kurir / S.B., Printscreen/Facebook

NEZAPAMĆEN ZLOČIN

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DEVOJČICE UPUĆEN NA VEŠTAČENJE: Tužilaštvo donelo novu odluku

U izveštaju piše da nije bilo prijava za vršenje nasilja nad ubijenom dvogodišnjom devojčicom

Objavljeno:

Miloš N.(25), koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je batinama ubio dvogodišnju pastorku, biće upućen na psihijatrijsko veštačenje, odlučilo je nadležo tužilaštvo u Zaječaru.

- Osumnjičeni M.N. se brani ćutanjem. Bio je izveden pred tužioca Višeg suda u Zaječaru, ali nije želeo ništa da kaže osim da je njegova trenutna odbrana ćutnja. Nakon toga mu je određen pritvor do 30 dana. Sadašnjom odlukom upućujemo ga u Specijalnu zartvorsku bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu radi neurološkog I psihijatrijskog veštačenja – saznaje se od nadležnih.

Iz tužilaštva ističu i da im još uvek nije dostavljen zapisnik o izvršenoj obdukciji od strane veštaka Zavoda za sudsku medicinu Niš. Inače, I pred Osnovnim sudom, koji je podigao optužnicu protiv majke J.T, kao I pred Višim tužilaštvom koje je nadležno za M.N, počelo je saslušavanje svedoka. Inače, njemu preti doživotna robija zbog krivičnog dela teško ubistvo.

1 / 3 Foto: Kurir / S.B.

Zbog istrage koja je u toku, za sada se ne odaju podaci ko je sve saslušan, I šta je ko izjavio pred tužiocima, kažu u oba zaječarska tužilaštva. Inače, u Osnovno javno tužilaštvo stigao je i traženi izveštaj Centra za socijalni rad u Zaječaru o postupanju samog centra u vezi sa porodicom osumnjičene, iz koga se vidi da je bilo više prijava za nasilje u porodici i to nad majkom ubijene devojčice, J.T, od strane više članova te porodice.

U izveštaju piše da nije bilo prijava za vršenje nasilja nad ubijenom dvogodišnjom devojčicom.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.