OVO JE ESKOBAR UBIJEN NA PUMPI U RUŠNJU: Bio u klanu Jovana Vukotića, dilovao drogu i usko povezivan sa BELIVUKOM!
Eskobar, Foto: MUP

KRIMINALNI MILJE

OVO JE ESKOBAR UBIJEN NA PUMPI U RUŠNJU: Bio u klanu Jovana Vukotića, dilovao drogu i usko povezivan sa BELIVUKOM!

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime

Objavljeno: 13:04h

Ranko Radošević (54), poznat po nadimku Eskobar, koji je ubijen danas na pumpi u Rušnju, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Podsetimo, na mestu ubistva u Rušnju, koje se dogodilo danas oko 11 časova kada je prema našim informacijama ubijen R. R. (54) poznat po nadimku Eskobar, policija trenutno obavlja uviđaj, očevici su u velikom šoku.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Oko pumpe je postavljena traka, vidi se čaura od metka.

Jednoj devojci je pozlilo i izneli su stolicu da sedne, druga žena plače, a muškarac se ispovraćao.

Prema rečima sagovornika iz istrage iz ovog slučaja, dve nepoznate maskirane osobe su upale na pumpu, pa je jedan od njih ispalio više projektila u pravcu muške osobe.

Gori automobil u Rakovici, sumnja se da su osumnjičeni za ubistvo na pumpi pobegli sa njim

Policija je u Rakovici našla vozilo u plamenu kojim su, navodno, pobegli osumnjičeni za ubistvo muškarca u kaficu na jednoj pumpi u Beogradu.

Prema prvim informacijama, dvojica maskiranih muškaraca upala su u kafić gde je sedeo R.R. (54) i ispalili u njega nekoliko hitaca. Nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav.

Muškarci su velikom brzinom istrčali iz objekta i pobegli. Srećnom, niko od očevidaca nije ranjen.

Policija je na osnovu snimka raspisala potragu za osumnjičenima. Ubrzo je stigla informacija da je nađeno vozilo u Ulici Jedanaeste krajiške divizije koje gori i za koje se sumnja da su koristili osumnjičeni.

U pitanju je "golf" četiri koji je ukaredn pre nekoliko dana.

- Požar na vozilu je ugašen u 11.20 sati. Izgorela je unutrašnjost automobila "golf 4". Ono je ukradeno- kaže izvor iz policije.

Na terenu je veliki broj policajaca i zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.