VOZ UBIO DEČAKA (3): Majka ga pokupila iz vrtića, voz ih VUKAO 100 metara!
Foto: Fonet

stravična nesreća

VOZ UBIO DEČAKA (3): Majka ga pokupila iz vrtića, voz ih VUKAO 100 metara!

Dete je nakon udesa davalo znakove života, prevezeno je u Opšu bolnicu Bar, ali i pored napora lekara borba za njegov život je izgubljena.
Objavljeno: 22:51h

Trogodišnji dečak Adis Agović poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u barskom naselju Ilino kada je putnički voz iz Podgorice udario u automobil reno u kome su bili majka i sin.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dete je nakon udesa davalo znakove života, prevezeno je u Opšu bolnicu Bar, ali i pored napora lekara borba za njegov život je izgubljena.

U Opštoj bolnici Bar su nam kazali da prema prvim lekarskim pregledima, majka Sabiha (35) nema teške telesne povrede.

- Ugruvana je, uznemirena u teškom psihičkom stanju,rekli su dežurni lekari barske bolnice.

Prema kazivanju svedoka majka je nakon posla dete uzela iz vrtića i vozilom krenula kući. Vozila je ulicom koja je paralelna sa železničkom prugom malo ispred voza.

Skretanje u levo ka gornjem Ilinu, bilo je kobno jer je na pružnom prelazu u vozilo udario putnički voz koji se kretao iz Podgorice ka Baru. Voz je vukao automobil 100-tinjak metara.

Nesreća koja se dogodila u 15:25 je mogla biti još veća da je na stajalištu bilo putnika, ili pešaka jer je vozilo u kome su bili majka i dete pokidalo stubove metalne konstrukcije stajališta.

Nakon guranja vozila, deformisani automobil je silina voza odbacila desetak metara u jarak. Majka je izašla iz automobila, i uz pomoć slučajnog prolaznika izvukli su maloletno dete iz smrskanog dela vozila, kažu očevici.

Na licu mesta je izašao tužilac i veštak koji će utvrditi kako je došlo do nesreće. Tužilac je naložio da se ispita mašinovođa kome je uzeta krv i urin radi analize na eventualno prisustvo alkohola.

Pružni prelaz u Ilinu je godinama crna tačaka na crnogorskim prugama, bez rampe, samo sa svetlosno- zvučnom signalizacijom.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.