OVO SU RODITELJI ČIJE JE ČETVORO DECE STRADALO U POŽARU U NOVOM PAZARU: Ocu se lekari BORE ZA ŽIVOT!
Roditelji iz Novog Pazara, Foto: Printscreen/ društvene mreže

VELIKA TUGA

OVO SU RODITELJI ČIJE JE ČETVORO DECE STRADALO U POŽARU U NOVOM PAZARU: Ocu se lekari BORE ZA ŽIVOT!

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio celu porodicu

Objavljeno:

Četvoro mališana uzrasta od šest meseci do šest godina biće sahranjeni danas na groblju u Novom Pazaru. Za to vreme lekari se bore da spasu njihove roditelje A.A. i A.A. koji se nalaze u bolnicama u Novom Pazaru i Beogradu.

Četvoro male dece je stradalo juče ujutru u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu. Kako pričaju komšije, porodica koja je doživela ovu nezapamćenu tragediju doselila se u stan pre godinu dana, ali nije se previše družila sa komšijama.

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio celu porodicu. Lekari se bore za njegov život.

1 / 4 Foto: Kurir TV

- Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene - napisala je jedna od rođaka povređenog čoveka A. A., koji je izgubio decu, a koji kako su rekli doktori ima preko 50 odsto opekotina na telu.

- Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka dece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici - rekao je dr Šefćet Hajrović.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.