OVO JE OTAC KOJI JE PRODAO ĆERKU (13) ZA 3.000 EVRA: Predao je poznaniku i sumnjiči se za TRGOVINU LJUDIMA
Otac koji je prodao ćerku, Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

OVO JE OTAC KOJI JE PRODAO ĆERKU (13) ZA 3.000 EVRA: Predao je poznaniku i sumnjiči se za TRGOVINU LJUDIMA

Obojica su odranije poznati policiji, otac devojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca devojčice je ranije podneta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja

Objavljeno:

D.J. (44) otac koji je prodao svoju ćerku (13) za 3.000 evra poznaniku B.S. (47) iz okoline Bojnika, uhapšen je juče zajedno sa kupcem i odgovaraće za krivično delo trgovina ljudima, za šta im preti od pet do 12 godina zatvora.

Obojica su odranije poznati policiji, otac devojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca devojčice je ranije podneta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja.

- Otac devojčice u policijskom dosijeu ima prijavu za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti, kao i za napad opasnim oružjem i za ugrožavanje sigurnosti. Kupac devojčice, hapšen je zbog falsifikovanja izbornih rezultata i nema drugih krivičnih dela u dosijeu - rekao je izvor.

Prilikom hapšena oca ove nesrećne devojčice, bio je bahat i ponašao se kao da ništa loše nije uradio.

- Tvrdio je da je pošteno platio mladu i da je sasvim normalno da se devojčice mlade udaju. Slično se ponašao i otac kad su ga privodili policajci. I on je bio bahat, govorio je da može da radi šta god hoće sa svojom ćerkom. Kod njega je pronađeno oko 1.000 evra od prodaje devojčice i taj novac je oduzet - napominje izvor blizak istrazi.

Kako pričaju komšije ove porodice, devojčicu je ostavila majka i bila je potpuno zanemarena.

- Nisam siguran ni da li su svaki dan imali da jedu i piju. To mu je najstarija ćerka, ali je zanemarivao. Devojčica se ni sa kim nije družila, pomagala je oko kuće i stvarno je vredna i kulturna. Uvek se javi u prolazu, nikada nije bilo problema sa njom. To što je njen otac uradio je za najveću osudu - pričaju zaprepašćene komšije.

Dodaju i da je D.J. pre nekoliko dana sedeo u jednom kafiću i čašćavao sve redom.

- Vadio je i bacao evre na sto. Bahato se ponašao, a pričao je da je navodno dobio na kocki. Sedeo je sa jednim od sinova u tom kafiću. On je neki sitan lopov - dodaju naši sagovornici.

Ističu i da je voleo da popije, te da su šokirani šta je uradio svojoj jedinoj ćerki.

- On iz prvog braka ima dva sina i nju. Njega je žena, njihova majka napustila pre 6-7 godina, zašto je to uradila ne znamo. Ali eto, ostavila decu i više nije dolazila. Nikada je posle toga nismo videli, možda su se čuli telefonom. To zaista ne znam. On sada ima i drugu ženu, sa njom sada živi. Imaju jednog ili dva sina - kažu izbezumljene komšije.

Podsetimo, policija je u Brusu kod Kruševca uhapsila D.J. (44) zbog sumnje da je prodao ćerku (13) poznaniku (47) iz okoline Bojnika.

Devojčica je pronađena u Bojniku odakle ju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, ovde je reč o ugovorenom braku.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.