HOROR U ŠKOLSKOM WC KRIJE JOŠ VEĆU TAJNU! Devojčica već pokušavala da se ubije ZBOG LJUBAVI!
Foto: Dado Đilas, Ilustracija

depresivna osnovka

HOROR U ŠKOLSKOM WC KRIJE JOŠ VEĆU TAJNU! Devojčica već pokušavala da se ubije ZBOG LJUBAVI!

Devojčica (12) koju je učiteljica prekjuče spasla prilikom pokušaja vešanja u toaletu jedne osnovne škole u Zemunu i pre četiri meseca je pokušala da se obesi u WC-u škole, nakon čega je hospitalizovana i još se leči
Objavljeno: 09:02h

Devojčica je prekjuče uzela kanap, vezala ga o plastični vodokotlić, a zatim sebi oko vrata, nakon čega je počela da doziva pomoć. Uplašene drugarice pozvale su učiteljicu, koja ju je oslobodila kanapa i pozvala lekare, socijalnog radnika, policiju i devojčicine roditelje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovog puta, nesrećna devojčica je pred svima rekla da je ruku na sebe digla zbog nesrećne ljubavi, a potom je u pratnji roditelja je prevezena u bolnicu. Prema rečima našeg sagovornika, upoznatog sa problemima devojčice, ne isključuje se mogućnost da je ona ovim činom samo želela da privuče pažnju, ali i da ima ozbiljne probleme.

- Devojčica potiče iz normalne porodice, roditelji na sve načine pokušavaju da joj pomognu. Osim nje imaju i dvoje mlađe dece. Nedavno je promenila školu, a u novoj je stekla dobre drugare. Međutim, opet je digla ruku na sebe. Osoblje škole upoznato je s njenim stanjem i trudi se da joj pomogne - kaže naš sagovornik.

On navodi da su učenicu po dolasku u novu školu ostala deca prihvatila i da nije imala problema. Međutim, devojčica je drugarima pokazivala ogrebotine na rukama govoreći da su to ožiljci od pokušaja seče vena. Oni su o tome obavestili osoblje škole, koje je odmah reagovalo i obaveštavalo nadležnu ustanovu. Još se pamti slučaj da je oktobra prošle godine pokušavala da se ubije vešanjem. Tada je u bolnici provela oko mesec dana - priča naš sagovornik.

On dodaje da je po izlasku iz bolnice učenica drugovima pričala je bila u Vranju u hraniteljskoj porodici i da su oni loši prema njoj.

- Njena kazivanja čuli su roditelji druge dece, pa su zvali školu kako bi joj pomogli, misleći da o njoj stvarno vode brigu hranitelji, a ne roditelji. U priču su se uključili i Centar za socijalni rad, psiholozi i rodbina, ali ne nalaze način da joj pomognu. Roditelji su čak pristali da imaju i pratioca, koji bi posmatrao celu porodicu kako bi otkrili uzrok njene tuge - rekao je izvor „Alo!”.

(Espreso.co.rs / Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.