NISAM ZNAO DA IM JE TAKVA VEZA, URADIO BIH SVE DA JOJ POMOGNEM! Aca Bulić otkrio detalje sa Zvezdanom i Anom Ćurčić
Crna Hronika, Foto: Promo

BITNO

NISAM ZNAO DA IM JE TAKVA VEZA, URADIO BIH SVE DA JOJ POMOGNEM! Aca Bulić otkrio detalje sa Zvezdanom i Anom Ćurčić

U zemlju se vraća da sahrani oca Jusufa Jusu Bulića koji je ubijen 4. maja 1998. godine ispred svog kafića u sacekuši

Objavljeno:

Gost emisije "Crna hronika" na Kurir televiziji je Dragan Aca Bulić. Već neko vreme ne prestajte da intrigira javnost, a večeras od 19.15 časova imaćete priliku da čujete njegovu stranu priče! Odrastao je u turbulentnim 90tim na beogradskom asfaltu. Sa 16 godina je prošao pored štaba Arkanove Dobrovoljačke Garde i pozvao društvo sa Novog Beograda da krenu u rat. Od ishitrene mladalačke želje da u Hrvatskoj i Bosni brani srpstvo ostao je na ratištu 3 godine, dok je njegov otac bio jedan od finansijera oružja za jedinicu Željka Ražnatovića Arkana. Nakon povratka u Beograd roditelji donose odluku da njegov buntovnički duh preusmere na obrazovanje. Odlazi u London na studije gde započinje novi život daleko od jugoslovenskog ratnog zgarišta, kriminala na beogradskim ulicama i sačekuša po novobeogradskim blokovima. U zemlju se vraća da sahrani oca Jusufa Jusu Bulića koji je ubijen 4. maja 1998. godine ispred svog kafića u sacekuši.

Od komfornog zivota u Londonu vraća se u srpsku relanost koja za 24-godišnjeg mladića podrazumeva da nastavi sve očeve poslove, sačuva i multiplicira imovinu. Dolazi na čelo očevog fudbalskog kluba Železnik, nakon čega postaje predsednik prvoligaša Srbije i najmlađi podpredsednik Fudbalskog saveza Srbije sto je tada okarakterisano kao istorijski presedan.

Kroz svoju karijeru u svetu fudbala ulazio je u sukobe sa ljudima sa obe strane zakona. Znao je pravila igre srpskog fudbala, koja su profitabilna, specifična i prećutna, ali ih nije postovao.

Večeras u emisiji "Crna hronika" na Kurir televiziji Aca Bulić žestoko će govoriti o temi koja već neko vreme intrigira javnost - odnos Zvezdana i Ane Ćurčić. Otkriće sve detalje veze sa Anom i sve o bolnom gubitku njihove ćerke. Bilo je reči i o fudbalu, njegovom ocu Jusi Buliću i kriminalnom životu kroz koji je prošao od ranog detinjstva.

Ne propustite emisiju "Crna hronika" večeras od 19.15 časova na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.