DEVOJČICA IZ ZAJEČARA SAHRANJENA SVA U BELOM: Deda nije dozvolio snaji da prisustvuje sahrani!
Deda devojčice, Foto: RINA, Kurir TV

TUGA DO NEBA

DEVOJČICA IZ ZAJEČARA SAHRANJENA SVA U BELOM: Deda nije dozvolio snaji da prisustvuje sahrani!

Ubici devojčice preti doživotna kazna zatvora

Objavljeno:

Dvogodišnja devojčica iz Zaječara, koju je očuh Miloš N. usmrtio batinama, sahranjena je juče, a prema rečima njenog dede, obukli su je u belo i ispraitli u belom kovčegu.

Nisu dozvolili devojčicinoj majci J. T:, koja je uhapšena zbog zanemarivanja i zlostavljanja deteta, da je policija dovede na sahranu. Grob zverski ubijenog deteta u pratnji policija ipak je posetila kada su se svi razišli.

- Zvali su nas iz policije i pitali da li mogu da dovedu majku, koja je u pritvoru. Odlučno smo odbili. Rekli smo nek dođe na grob, to niko ne može da joj zabrani, ali kada svi odemo sa sahrane. Vraćajući se, ugledali smo na raskrsnici jedan policijski punto i maricu. Tu je čekala moja bivša snajka da se raziđemo, i onda su je doveli na grob njenog deteta – kaže deda devojčice N. V.

Kako je naveo, nedužno dete ispraćeno je svo u belom.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

- Obukli smo joj sve u novo, u belo, kao anđela, jer je to i bila. Ali, njenu dečiju lepotu uništile su crne modrice po licu koje su se videle, i zgrušana krv. Monstrum ju je zverski pretukao – skrhano kaže deda.

Ubici devojčice preti doživotna kazna zatvora, dok je maksimalna kazna koju bi majka dobila zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje deteta, tri godine zatvora.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.