SASLUŠANA MAJKA NASMRT PRETUČENE PETRE (2): Tužilaštvo predložio pritvor zbog ZAPUŠTANJA I ZLOSTAVLJANJA deteta
Očuh i majka ubijene Petre, Foto: Printscreen/Facebook

pred tuđiocem

SASLUŠANA MAJKA NASMRT PRETUČENE PETRE (2): Tužilaštvo predložio pritvor zbog ZAPUŠTANJA I ZLOSTAVLJANJA deteta

Ona se tereti da nije reagovala niti prijavljivala nadležnima da joj je Miloš i ranije tukao dete

Objavljeno:

Jelena T. (23) iz Grljana kod Zaječara saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru zbog nasilne smrti svoje dvogodišnje ćerke Petre Vladulović, koju je do smrti batinjao njen novi vanbračni partner Miloš N. (25) iz okoline Vlasotinca.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru saslušalo je danas Jelenu T. majku dvogodišnje Petre Vladulović koju je sa više udaraca u telo i glavu u utorak popodne u Streljačkoj 15 u Zaječaru usmrtio Jelenim vanbračni partner Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir / S.B.

Jeleni se na teret stavlja krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Ona se tereti da nije reagovala niti prijavljivala nadležnima da joj je Miloš i ranije tukao dete.

Nakon obavljenog saslušanja osumnjičene stavljen je predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, saznaju Novosti.

Osumnjičeni za ubistvo
Osumnjičeni za ubistvofoto: PRINTSCREEN FACEBOOK

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru navode da u cilju uspešnog vođenja daljeg predistražnog postupka sadržina odbrane osumnjičene Jelene T. ne može biti dostupna javnosti.

Podsetimo, devojčicina majka Jelena i njen partner Miloš N. (25) uhapšeni su juče nakon što je dvogodišnja Petra podlegla povredama u bolnici u Zaječaru.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.