72 SATA TRAJE POTRAGA ZA NAPADAČIMA NA POLJSKE MMA BORCE: Sve se dogodilo u samom centru Beograda
MMA borac, Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

akcija policije

72 SATA TRAJE POTRAGA ZA NAPADAČIMA NA POLJSKE MMA BORCE: Sve se dogodilo u samom centru Beograda

Kod Brajana su konstatovane teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk, hospitalizovan na odeljenju hirurgije

Objavljeno:

Brajan K. P. (23) i Mikolaj A. (20), MMA borci iz Poljske, koji su pre tri dana izbodeni u centru Beograda dva dana nakon borbe na prvenstvu u "Areni" oporavljaju se u bolnici i nalaze se van životne opasnosti, a uskoro bi trebalo da daju iskaz i opišu napadače.

Trenutno se proveravaju sve kamere u blizini mesta obračuna.

Kod Brajana su konstatovane teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk, hospitalizovan na odeljenju hirurgije.

Kod Mikolaja, su konstatovane lake telesne povrede i ima ubodnu ranu desne nadlaktice i on je zadržan na odeljenju ortopedije.

Oni su, prema informacijama, navodno sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice, a zatim došli do stepenica u Nemanjinoj ispred broja 4, gde im je prišla grupa 4, 5 NN lica i počela da se tuče sa njima.

Traga se za počiniocima.

Oglasili se iz MMA saveza

Ovim povodom mediji su kontaktirali MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni".

- Nemamo nikakav komentar za incident obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. Takmičari su dobro prema informacijama koje imamo- rekli su iz MMA.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.