BELIVUKOVOM I ŠARIĆEVOM ADVOKATU UKINUT PRITVOR: Uhapšen kao deo kriminalne grupe u vili na Dedinju
Advokat Dejan Lazarević, Foto: Nemanja Nikolić

JAVLJENO JE

BELIVUKOVOM I ŠARIĆEVOM ADVOKATU UKINUT PRITVOR: Uhapšen kao deo kriminalne grupe u vili na Dedinju

Dejan Lazarević je zajedno uhapšen sa Darkom Šarićem 14. aprila 2022. godine u vili Šarića na Dedinju

Objavljeno: 15:01h

Advokatu Dejanu Lazareviću ukinut je zatvorski pritvor. Njemu je određena blaža mera kućnog pritvora uz obavezu nošenja nanogice.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor advokatu Dejanu Lazareviću i Urošu Radovanović (Mišiću) optuženim članovima organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, prenosi "Tanjug".

Sud je usvojio žalbe njihovih branilaca pa je Lazareviću i Radovanoviću odredio mera napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućni pritvor uz nanogicu).

Uroš Mišić
Uroš Mišićfoto: Dado Đilas

Sud je odbio žalbe odbrane zbog produženja pritvora u odnosu na optuženog Darka Šarića, Milutina Radovanovića i Danila Stojanovića. U Specijalnom sudu u Beogradu u ponedeljak počinje suđenje optuženima Darku Šariću i 14 osumnjičenih pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe, koji se terete da su izvršili više krivičnih dela, među kojima je i teško ubistvo.

Na optužnici se nalazi još i advokat Dejan Lazarević, Bojan Stanojković, Danilo Odović, Aleksandr Bošković, Nikola Spasojević, Danilao Stojanović, Milutin Radovanović, Duško Mirković, Stefan Andrejić, Marko Vukića, Uroš Radovanović, Milan Vučinić i Arsa Šarić.

Dejan Lazarević je zajedno uhapšen sa Darkom Šarićem 14. aprila 2022. godine u vili Šarića na Dedinju. On je bio deo Šarićeve kriminalne grupe koja je optužena za niz krivičnih dela.

Lazarević je takođe bio advokat Veljka Belivuka i Marka Miljkovića kao i još desetak optuženih članova pripadnika klana Belivuk - MIljković. Njima se sudi za sedam teških ubistava, otmice, mučenje, silovanje, prodaju droge i nedozvoljeno nošenje oružja.

(Espreso/N1/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.