TRI ŽENE U SRBIJI UBIJENE ZA 7 DANA: Najmlađa žrtva imala samo 20 godina
Policija (ilustracija), Foto: RINA

UŽAS

TRI ŽENE U SRBIJI UBIJENE ZA 7 DANA: Najmlađa žrtva imala samo 20 godina

Ni za jednog od trojice nasilnika nije postojala prijava za nasilje u porodici

Objavljeno:

Grocku je pre samo sedam dana zadesila jeziva tragedija kada je mladi policajac Đorđe P. (28) iz službenog pištolja ubio suprugu Nevenu P. (20), pa presudio sebi.

Đorđe P., Nevena P., Grocka
foto: Društvene mreže

Tačan motiv zločina odneli su u grob. Policija iz ove porodice nije imala prijava za nasilje. Nezvanično, Đorđa je supruga 20 dana pre zločina napustila, ali se tog 10. februara vratila u stan gde su ranije živeli kako bi razgovarali. Verovala mu je da je neće povrediti.

Subotica

Samo četiri dana kasnije policija je u Subotici uhapsila Miroslav P. (45) koji se sumnjiči da je ubio sekirom Mariju J. (65), sa kojom je dugo bio u vezi, a zatim je njeno telo zakopao u pod sobe u kući u ulici Marka Oreškovića, u selu Donji Tavankut kod Subotice.

Subotica
foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Sumnja se da je zločin počinio nekoliko dana ranije. Policiji je priznao da je ubio parnerku sa dva udarca sekirom. Njemu je određen pritvor zbog teškog ubistva. Telo nesrećne žene je poslato na obdukciju.

Voždovac

U noći između srede i četvrtka policija je u stanu na Voždovcu našla tela vanbračnih partnera- Aleksandra D. (58) i Dragane P. (64). Sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. Pored Aleksandra je nađen pištolj. Tela su poslata na obdukciju. Ni iz ove porodice nije bilo prijava za nasilje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.