"KRAO JE NOVAC I U CRKVI": Komšije progovorile o ubici iz Subotice, Miroslav došao na razgovor pa ubio Mariju!
Miroslav P., Foto: Printscreen/Facebook

užas

"KRAO JE NOVAC I U CRKVI": Komšije progovorile o ubici iz Subotice, Miroslav došao na razgovor pa ubio Mariju!

Kad bi bila neka okupljanja ili kad bismo išli u crkvu nedeljom, ako nekome nestane novac, znalo se na koga sumnjamo

Objavljeno:

Miroslav P. (45) juče je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju partnerku Mariju J. (65) u mestu Donji Tavankut kod Subotice, a njeno telo sakrio u pod sobe! Kako Kurir saznaje od izvora bliskih žrtvi, sve se desilo u Marijinoj kući kada je Miroslav došao da sa njom popriča o njihovom emotivnom odnosu.

"Oni su bili rastavljeni već neko vreme. Marija nije bila preterano druželjubiva, ima možda par ljudi u selu sa kojima može da sedne i popije kafu, ali vrlo retko. Dok je on svima dobro poznat", kaže Marijina komšinica. Prema njenim rečima Miroslav je, zajedno sa bratom, bio poznat po krađama u selu.

"Kad bi bila neka okupljanja ili kad bismo išli u crkvu nedeljom, ako nekome nestane novac, znalo se na koga sumnjamo. Nijedan posao zbog toga nije mogao da zadrži, a ona je bila penzionerka, onako, poštena žena. U njene izbore nije niko ulazio iako smo svi znali da joj uzima penziju za svoje potrebe", kaže jedan komšija.

Subotica
foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Prema njegovim rečima, Marija i Miroslav su se rastali, ali je on došao kod nje da popričaju. "Samo on zna šta je tu bilo, ali kažu da je hteo da se pomire jer je ostao bez novca. Sirotu je zakopao u sobi, ne znam kako se to otkrilo, ali komšijama je bilo čudno što je nismo viđali ni u prodavnici", kaže on.

Ipak, prema rečima jedne meškanke, pored novca mogući motiv ubistva je i to što Miroslav nije mogao da se pomiri sa tim što ga je Marija ostavila. Pravi motiv ubistva utvrdiće istraga, a nakon saslušanja osumnjičenog Miroslava do četvrtka, u Višem javnom tužilaštvu, znaće se i više o okolnostima teškog ubistva u inače mirnom malom selu Donji Tavankut.

(MONDO/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.