UŽAS NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Tri komada betona palo na AUTOMOBIL USRED VOŽNJE
Ilustracija, Foto: RINA

NESREĆA

UŽAS NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Tri komada betona palo na AUTOMOBIL USRED VOŽNJE

Samo velikom prisebnošću i iskustvom vozač je uspeo da zadrži na kolovozu automobil

Objavljeno: 20:06h

Stravičan događaj koji je mogao da rezultira tragedijom dogodio se danas oko 15 časova kada su na automobil producenta Olivera Paunovića na autoputu kod Niša, pala tri komada betona, od kojih je jedan bio težak oko pet kilograma.

Samo velikom prisebnošću i iskustvom on je uspeo da zadrži na kolovozu automobil u kojem je bio sa šesnaestogodišnjim sinom.

- Išao sam auto-putem iz pravca Malče, ka izlazu "Niš jug" kada je, dok smo prolazili ispod podvožnjaka na Trupalskoj petlji, počelo nešto jako da puca i udara u automobil. Čula su se tri jaka udarca od kojih su pukli šoferšajbna, panoramski krov a oštećen je i deo karoserije. Jedva sam uspeo da zadržim automobil na putu. Kada sam stao, našao sam na krovu komad betona težak više od pet kilograma. Srećom ga je zaštita panoramskog krova zadržala, inače bi pogodio mog sina pravo u glavu. Ne smem da pomislim šta bi bilo da je krov bio otvoren, a nekoliko trenutaka ranije sam hteo da ga otvorim da provetrim automobil - priča Paunović za Blic.

On kaže da je obavestio policiju koja je izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i započela rad na utvrđivanju uzroka incidenta.

-Kada smo se vratili do petlje, videli smo ispod podvožnjaka još dva komada betona koji su pogodili moj automobil. Ne mogu da verujem da nam se mostovi raspadaju a ne želim da verujem da je neko namerno bacio komad betona. Nadam se da će nadležni državni organi da utvrde kako je došlo do ovoga jer neko može da nastrada - kaže Paunović.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.