HIRURG OSTAJE IZA REŠETAKA: Sud mu odredio pritvor do 30 DANA
Hirurg ostaje u pritvoru, Foto: Printscreen / Instagram

UPRAVO JE JAVLJENO

HIRURG OSTAJE IZA REŠETAKA: Sud mu odredio pritvor do 30 DANA

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva

Objavljeno: 17:37h

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N.O. (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne.

Kolege uglednog lekara N. O. (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao suprugu I. O. (42) u porodičnom domu u Zemunu, šokirane su činjenicom da je počinio ovo krivično delo.

Nasilje u porodici, podsetimo, desilo se u sredu oko 17 sati u porodičnom domu lekara N.O. koji je nakon verbalnog sukoba zverski pretukao suprugu koju je udarao i drškom od pištolja. Žena je od jezivih udaraca zadobila teške telesne povrede, a između ostalog polomljena su joj četiri rebra, nadlaktica i ima hematome po celom telu.

1 / 3 Foto: Printscreen / Instagram

- Šokirani smo kada smo videli da je N.O. pretukao svoju suprugu! Nadali smo se da je u pitanju neka greška, ali smo se kasnije uverili da je ipak on u pitanju. To je čovek koji je bio maksimalno posvećen poslu i porodici i da ga pozovete u pola noći ili dana bio je spreman da pomogne, nasmejan i ljubazan - kažu kolege uhapšenog lekara koji inače radi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Kolege uhapšenog doktora kažu da im N .O. nikada nije delovao kao neko ko je spreman da uradi tako nešto.

- Zanemeli smo i nekako se međusobno pitamo da li smo mi ikada videli neku nasilnu crtu kod nhjega, ali na to pitanje definitivno imamo odričan odgovor jer je on sebe i porodicu stavljao iznad svega i delovali su srećno - kažu kolege i dodaju da je lekar imao težak život.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.