Uhapšen sajber diler: Kupovao drogu preko interneta i rasturao je po Nišu

Stizala mu poštom

Uhapšen sajber diler: Kupovao drogu preko interneta i rasturao je po Nišu

Slučaj je otkriven kada su carinici u poštanskoj pošiljci pronašli 52 grama praškaste supstance za koju se sumnjalo da je “kristal met"
Objavljeno: 11:03h

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu policija je uhapsila V.M. (23) iz Niša, zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu putem interneta poručivao opojnu drogu MDMA i LSD iz inostranstva, koju je potom pakovao i prodavao na području grada. Policija uhapsila Vranjanca u automobilu punom droge! Policija je prilikom pretresa pronašla oko 28 grama i 12 kapsula opojne droge MDMA, 58 sličica LSD, jedan gram hašiša, izvesnu količinu marihuane i vagu za precizno merenje. Slučaj je otkriven kada su carinici u poštanskoj pošiljci pronašli 52 grama praškaste supstance za koju se sumnjalo da je droga MDMA, metamfetamin poznatijem kao “kristal met”.

Wikipedia/Radspunk
- Osumnjičeni je unazad godinu dana naručivao ovu drogu poštom iz Holandije od različitih ljudi. Vrednost pošiljki se kretala oko 30.000 dinara jer je u njima od 25 do 50 grama droge, kako se pretpostavlja. Deo droge pronađen je u iznajmljenoj garsonjeri u kojoj je živeo, u frižideru a deo na krovu zgrade. Pošiljke sa narkoticima, inače, stizale su na drugu adresu. Droga je bila pakovana u aluminijumske folije kako ne bi mogla da se uoči na carinskim skenerima. Poilicija je saopštila da je osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu. (Espreso.co.rs / alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.