PRVI SNIMAK UNUTRAŠNJOSTI KUĆE ANE VOLŠ OD KAKO JE NESTALA: Na stolu flašica za bebe s malo mleka, POTRESNO! VIDEO
Kuća Ane i Brajana Volša, Foto: Printscreen / Tviter / Going West Podcast

TUŽNI PRIZORI

PRVI SNIMAK UNUTRAŠNJOSTI KUĆE ANE VOLŠ OD KAKO JE NESTALA: Na stolu flašica za bebe s malo mleka, POTRESNO! VIDEO

Oni su u toj kući živeli sa svoja tri sina - od dve do 6 godina

Objavljeno:

Bostonska TV mreža Njuznejšn prikazala je u programu uživo ekskluzivne fotografije do kojih je došla a na kojima se vidi unutrašnjost kuće pokojne Ane i Brajana Volša koju su rentirali u komšiluku, u Kohasetu kod Bostona, pošto je njihova izgorela.

Oni su u toj kući živeli sa svoja tri sina - od dve do 6 godina. Ana je radnim danima zbog posla u agenciji za nekretnine koristila kuću u Vašingtonu koju su posedovali planiravši da se uskoro svi zajedno tamo skuće i presele.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Društvene mreže

Fotografije objavljene na TV snimku prikazuju turoban prizor - dopola okićenu novogodišnju jelku, prazničnu lampu ostavljenu na kuhinjskom stolu i ostavljenu flašicu za bebe s malo mleka.

Pogledajte fotografije unutrašnjosti kuće Volšovih na snimku

Na snimku se vide i policijske trake ostale od uviđaja, na prednjim i zadnjim ulaznim vratima, kao i mrlje na unutrašnjim podrumskim vratima za koje su reporteri Njuznejšna rekli da potiču od uviđaja i spreja luminol kojim se ultraljubičastim svetlom traže prani i ribani tragovi krvi. Reč je upravo o podrumu u kojem je policija pronašla tragove krvi i krvav nož.

Američki mediji su preneli i da pomenuta kuća nije više mesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja celu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Kuća Ane i Brajana Volša
Kuća Ane i Brajana Volšafoto: Fox news / Printscreen

Luminol je bio taj koji je "otkrio" tragove krvi jer je kuća inače bila besprekorno očišćena tako da se nijedan trag krvi nije video golim okom. Iako je sve izgledalo normalno, detektivi su 4. januara zatražili da istraže kuću jer im je, kako se saznalo, Brajanovo ponašanje i držanje "bilo čudno" i to je bio okidač za odluku da celu kuću poprskaju luminolom koji je otkrio strašnu istinu.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/Newsnation)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.