ANA VOLŠ JE ODGOVORILA NA JEDNO BITNO PITANJE PRE SVOG NESTANKA: Ovo se do sada uopšte nije znalo! (FOTO)
Ana Volš i njen muž Brajan, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

ŠTA JE OVO?!

ANA VOLŠ JE ODGOVORILA NA JEDNO BITNO PITANJE PRE SVOG NESTANKA: Ovo se do sada uopšte nije znalo! (FOTO)

Nakon što je Beograđanka nestala 1. januara, njen telefon lociran je 2. januara u blizini njene porodične kuće

Objavljeno: 15:14h

Beograđanka Ana Volš (39) kojoj je svaki trag gubi 1. januara skoro svakodnevno je objavljivala postove i fotografije na društvenim mrežama, a dok istražitelji pokušavaju da utvrde šta joj se dogodilo, njen život intrigira javnost.

Ana Volš, podsetimo, nestala je 1. januara, a njen suprug Brajan Volš (48) uhapšen je zbog ometanja istrage.

U podrumu njihove kuće nađena je oštećen krvavi nož i utvrđeno je da je on kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Istražitelji svakodnevno tragaju za Beograđankom, a pretražili su i deponiju, gde su nađeni određeni tragovi.

Misteriozno nestala Beograđanka pored fotografija koje je objavila sa suprugom i troje dece, koja su nakon cele drame završila u Centru za socijalni rad, objavila je i selfi sliku u ogledalu. Na pomenutoj fotografiji vidi se kako je Ana nasmejana, u elegantnoj haljini i štiklama, a uz tu fotografiju je postavila pitanje:

- Da li si zadovoljna kada se pogledaš u ogledalu.

U ponuđenim odgovorima su: a) "Volim ono što vidim u ogledalu" i b) "Izbegavam ogledala", a Anin odgovor je bio prvi. Pored toga ona je stavila i heštag "ljubav prema sebi".

Ana Volš
foto: Printscreen/Instagram/anawalshe

Ana je kao lokaciju fotografije navela Vašington i firmu za nekretnine u kojoj radi na rukovodećoj poziciji. Takođe, ako je sudeći po fotografijama Ana Volš bila je veoma posvećena poslu, a koliko joj je posao bio bitan jeste i činjenica da se preselila u Vašington, dok je njena porodica ostala u drugoj državi.

Nakon što je Beograđanka nestala 1. januara, njen telefon lociran je 2. januara u blizini njene porodične kuće, a nakon toga mu se gubi signal. Takođe, kreditne kartice nestale nisu korišćene od trenutka nestanka, a iako je bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, od momenta nestanka na njenim profilima nisu zabeleženi nikakve aktivnosti.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.