"OVO JE MOJA POSLEDNJA NOĆ...": Isplivala ČUDNA PORUKA Ane Volš koju je objavila JAVNO! (FOTO)
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

OKAČILA JE NA MREŽE

"OVO JE MOJA POSLEDNJA NOĆ...": Isplivala ČUDNA PORUKA Ane Volš koju je objavila JAVNO! (FOTO)

Ana je na društvenim mrežama bila vrlo aktivna i često je objavljivala fotografije sebe, svoje dece i prijatelja

Objavljeno:

Oči srpske i svetske javnosti poslednjih dana uprte su u slučaj Ane Volš (39) koja je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima nestala nakon dočeka Nove godine u primorskom gradiću Kohaset, u Americi.

Njen suprug Brajan Volš (46) uhapšen je za ometanje istrage u vezi s njenim nestankom.

Ana je na društvenim mrežama bila vrlo aktivna i često je objavljivala fotografije sebe, svoje dece i prijatelja.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Društvene mreže

Već s prvim pogledom na njene društvene mreže, Ana ima sve: lepotu, držanje inteligenciju, sjajan stil, sjajan posao, prelepe kuće, muža koji je obožava i tri prelepa sinčića.

Na mrežama je fotografijama obaveštavala pratioce koliko je daleko dogurala u svom životu, ličnom i profesionalnom još iz vremena odrastanja u rodnoj Srbiji.

Rođena je u Beogradu, u Srbiji, i ima dvojno državljanstvo. U srpskom konzulatu u Americi za medije su rekli da se sećaju Ane koja je nekoliko puta dolazila povodom različitih administrativnih usluga i da im je u sećanju ostala kao divna dama.

Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

1 / 6 Foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

Godine 2005, dolazi u SAD, i počinje da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Kao što smo već pisali, pre Brajana Ana je bila udata i prezivala se Ana Ljubičić Knip, a je radila u hotelu Berkširu.

I pre braka sa Brajanom, Ana je bila aktivna na društvenim mrežama, a nekoliko dana pre nego što se iz Vašingtona preselila u Boston i započela nov život sa Brajanom, objavila je fotografije sa prijateljima.

U opisu je napisala "Moja poslednja noć u Vašingtonu!".

Ana Volš sa prijateljima
Ana Volš sa prijateljimafoto: Printscreen/facebook

Podsetimo, Anu Volš je poslednji put video na Novu godinu porodični prijatelj na prazničnoj zabavi u kući Volšovih. Njen nestanak je zvanično prijavio 4. januara njen poslodavac, kompanija za nekretnine Tišman Spajer.

Ono što je ubrzo usledilo bila je sveobuhvatna potraga za ženom.

Prijateljice: Mala je šansa da je živa

Dve prijateljice Ane Volš, Nataša Skaj i Pamela Bardi, pridružile su se u subotu „Lorens Džons Kros kantri“ na Foks njuzu, kada je Skaj iznela mračno predviđanje da je njena prijateljica verovatno mrtva.

- Šanse su jedan u milion - odgovorila je Skaj na pitanje da li veruje da je Ana Volše mrtva ili živa. - Pamela i ja je poznajemo lično, kako je Ana vođena i koliko je nezavisna. Našla bi način da dopre do ljudi ako bi joj se nešto dogodilo. Ako je osoba nestala 11 dana, danas na društvenim mrežama, sa svetom koji se tako brzo povezuje i sa dokazima koji su se, nažalost, pojavljivali, a posebno svakim danom policijskim izveštajima, to, nažalost, izgleda mračno.

Pratite slučaj Ane Volš i na TikTok nalogu Espresa:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.