"CILJANO SU KRENULI NA NAS I UBADALI": Ispovest OCA sa turnira na kojem su NAPADNUTI SRBI (VIDEO)
Turnir, Sarajevo, Foto: Kurir

UŽAS

"CILJANO SU KRENULI NA NAS I UBADALI": Ispovest OCA sa turnira na kojem su NAPADNUTI SRBI (VIDEO)

Do stravičnog incidenta je došlo danas nakon 17 časova kada je grupa huligana upala u hotel među decu sa suzavcem, noževima i bakljama

Objavljeno: 20:47h

Nakon stravičnog incidenta u Sarajevu na dečijem turniru u fudbalu, otac dečaka iz Beograda koji je otišao na turnir sa sinom, za Telegraf.rs objasnio je šta se zapravo dogodilo.

Grupa dece iz Srbije uzrasta od 8 do 15 godina uputila se u Sarajevo na regionalni turnir u fudbalu sa roditeljima. Oni su bili smešteni u hotel i ništa nije slutilo da će se nešto loše dogoditi.

00:12

Međunarodni fudbalski turnir za dečake u Sarajevu, Šampion junior kup, dečaci skandiraju Ubij Srbina

Međutim, do stravičnog incidenta je došlo danas nakon 17 časova kada je grupa huligana upala u hotel među decu sa suzavcem, noževima i bakljama.

- Oni su ciljano krenuli na Srbe, na roditelje dece. Bilo je tu majki i očeva, a ušli su na vrata koja su inače zaključana samo su taj put bila otključana - priča sagovornik.

Kako kaže, decu nisu direktno napali, ali su se na meti suzavca našla i deca.

- Jedan čovek, otac jednog deteta uboden je dva puta nožem - dodao je otac dečaka iz Beograda.

Kako ističe, u hotelu u kojem je došlo do incidenta je smešteno mnogo grupa među kojima su i Hrvati i Slovenci, ali je napad bio usmeren samo na Srbe.

- Mnogo nas se skupilo, pružilo otpor i suprostavilo se, pa su se, kada su videli koliko nas ima, povukli - opisuje sagovornik.

Prema tvrdnjama oca, iz uprave hotela u prvim momentima nisu želeli da obavetse policiju ali su nakon ubeđivanja to uradili.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.