PRONAŠLI SMO SNIMAK NA KOM SE ČUJE GLAS NESTALE ANE VOLŠ: Ova žena ima VELIKO SRCE, evo dokaza! (VIDEO)
Ana Volš, Foto: Društvene mreže

PRELEPO

PRONAŠLI SMO SNIMAK NA KOM SE ČUJE GLAS NESTALE ANE VOLŠ: Ova žena ima VELIKO SRCE, evo dokaza! (VIDEO)

Prvi put se pojavio snimak na kom se čuje glas nestale Ane Volš

Objavljeno:

Slučaj nestanka Ane Volš okupirao je pažnju američke, ali i domaće javnosti. Brojni prijatelji na društvenim mrežama objavili su apele da je Ana nestala uz poruku da se radi o izuzetnoj osobi i prijateljici.

O tome koliko veliko srce Ana ima govori i snimak do kog je Espreso došao i na kom se čuje glas Ane Volš. Video je nastao pre dve godine, a u njemu je objavila da prikuplja novac za humanitarnu organizaciju koja pomaže tinejdžerima.

"Naša misija podržava tinejdžere kroz obuku o socijalno-emocionalnoj inteligenciji i alate za liderstvo koji stvaraju samosvest, otpornost, veštine suočavanja i rešavanja kako bi razvili zdrave odnose i uspeh u životu. Obuka stvara nove temelje za njihovu budućnost", stoji između ostalog u opisu.

Inače, najbolja prijateljia Ane Volš za kojom se traga danima, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

- Ja sam bila sa njom u četvrtak uveče. To je bio poslednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da budem sa svojom decom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se ona plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno - kaže ona.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa decom.

- Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka - rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervju nije uspela da zadrži suze.

- Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo - rekla je Alisa jecajući.

1 / 7 Foto: Instagram/anawalshe

Policija, kako spekulišu mediji, posle otkrića krvi i krvavog noža u podrumu kuće, ali i svih laži koje je izrekao Brajan Volš kako bi sebi obezbedio alibi, sve više sumnja da je on brutalno ubio, a potom raskomadao suprugu s kojom ima tri maloletna sina. Inače, sumnja se da su u to vreme u kući bila i tri deca.

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena 1. januara kada je navodno otišla od kuće da bi uhvatila avion za Vašington. Međutim, izgleda da nije ni stigla do aerodroma u Bostonu.

Kuća porodice Volš
Kuća porodice Volšfoto: Fox news / Printscreen

Njen muž Brajan prijavio je njen nestanak posle tri dana, istovremeno sa Aninim kolegom u Vašingtonu.

Policija je u nedelju uveče uhapsila Brajana Volša zbog ometanja istrage, u porodičnoj kući pronašla je krv i oštećen nož, dok su na deponiji navodno pronađene krvave kese, sekira, testera i sredstva za čišćenje.

Hapšenje Brajana Volša
Hapšenje Brajana Volšafoto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston

Istraga se nastavlja, dok je Brajanu Volšu određena kaucija od 500.000 dolara.

Ana i Brajan su se venčali 2015. godine i imaju tri sina.

Slučaj Ane Volš pratite i na TikTok nalogu Espresa:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.