NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO IVANE NA ZVEZDARI: "Uzalud je..." (FOTO)
Ivana Krivokapić, Foto: Facebook, Instagram

INSTAGRAM

NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO IVANE NA ZVEZDARI: "Uzalud je..." (FOTO)

Prema najnovijim informacijama, njen dželat ju je jednom rukom davio, a drugom joj začepio nos

Objavljeno: 14:12h

Telo ubijene studentkinje Ivane K. pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Sinoć se pojavila informacija da je za ubistvo Ivane Krivokapić na Zvezdari osumnjičen njen prijatelj Albanac J. G., s obzirom da to još uvek nije zvanično potvrđeno, ovaj slučaj je i dalje pod velom misterije.

Ivana i Jetmir
Ivana i Jetmirfoto: Društvene mreže

Prema najnovijim informacijama, njen dželat ju je jednom rukom davio, a drugom joj začepio nos. Iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je J.G. bio pored devojke u trenutku smrti. Policija je na telu Ivane našla DNK trag koji pripada J.G.

Inače, J.G. je nakon pronalaska tela nesrećne devojke objavio nekoliko zajedničkih fotografija na svom Fejsbuk profiu, a kako mediji prenose, kada je policija pokušala da razgovara sa njim on nije bio dostupan.

Sumnju da se nešto čudno dešava podstiče i činjenica da je J. G. obrisao na društvenim mrežama fotografije sa Ivanom, kao i oproštajne poruke.

On se oglasio na Instagram storiju pre 13 časova. Naime, objavio je dva video snimka o tome kako mu neko nedostaje.

1 / 2 Foto: Printscreen / Instagram

- Prvi put čujem za tog momka, nisam znao ništa, ni da su se družili niti bilo šta slično tome. Jutros sam video na vestima da je on osumnjičen - priča brat od strica Ivane Krivokapić (26), devojke koja je ubijena na Zvezdari u iznajmljenom stanu.

Slučaj Ivane Krivokapić možete pratiti i na TikTok nalogu portala Espreso:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.