NAJBOLJI PRIJATELJ NESTALE SRPKINJE OBJAVIO NJIHOV ZAJEDNIČKI SNIMAK: "Ana, volim te" (VIDEO)
Ana Volš i Abdala, Foto: Instagram/itookthatshot

NE GUBI NADU

NAJBOLJI PRIJATELJ NESTALE SRPKINJE OBJAVIO NJIHOV ZAJEDNIČKI SNIMAK: "Ana, volim te" (VIDEO)

Brajan Volš uhapšen je pod optužbom da je ometao policijsku istragu

Objavljeno:

Najbolji prijatelj Ane Volš, Abdala Almutari ne gubi nadu da je ona živa, a na Instagramu se poslednjih dana oglašavao i napominjao da je optimista, čak i u teškoj situaciji.

Ana Volš je, podsetimo, nestala 1. januara kada je treba da krene da se ukrca na avion za Vašington, međutim ona nikad nije stigla do aerodroma "Logan" u Bostonu. Tek tri dana nakon nestanka muž Brajan Volš je prijavio nestanak, a posle nekoliko dana je uhapšen.

POGLEDAJTE SNIMAK ANE I ABDALE IZ KANCELARIJE

01:11

Najbolji prijatelj Ane Volš objavio snimke iz kancelarije

Anin prijatelj Abdala je juče objavio fotografiju salvete na kojoj je napisao "Usudi se da budeš optimista. Ana, volim te". Na jednoj od brojnih zajedničkih fotografija naveo je da su najbolji prijatelji već 12 godina.

Zanimljivo je da je Abdula tokom leta 2022. godine na Instagramu objavio i snimke iz kancelarije gde se sa Anom dobacuje lopticom, i jastucima.

Takođe, pre 3 dana je objavio fotografiju iz aviona u Bostonu uz komentar "idem da dovedem Anu kući", misleći da se uključio u potragu.

Nestanak Volšove u sredu su prijavili njen suprug Brajan i njen poslodavac.

1 / 4 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Brajan Volš uhapšen je pod optužbom da je ometao policijsku istragu, ali u međuvremenu policija je u podrumu kuće u kojoj su živeli pronašla krv i nož u podrumu.

Volš je policiji rekao da je svoju ženu poslednji put video u njihovoj kući u Кohasetu rano 1. januara kada je taksijem krenula na aerodrom da bi odletela u Vašington na posao. Takođe je rekao vlastima da je 1. januara otišao u prodavnicu, 55 kilometara vožnje od Кohaseta, a sledećeg dana odveo svoje dete po sladoled.

Policijska istraga, međutim, otkrila je da nije bilo vožnje Uberom ili Liftom na Novu godinu i da Ana Volš nije stigla na let ili u Vašington, a njen mobilni telefon je lociran u njenoj kući kasnije tokom dana.

Istražitelji su zatim pregledali snimak video nadzora iz prodavnice gde je Volš navodno otišao 1. januara, međutim, nisu ga primetili iako je takve tvrdnje izneo pod zakletvom. Na snimku iz druge prodavnice vidi se da je 2. januara kupio za 450 dolara sredstava za čišćenje, krpe, kantu i cerade.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.