DVE DEVOJKE POVREĐENE NA "FRISTAJLERU"! Poznato i šta im se desilo!
Fristajler, Foto: Stefan Stojanović/Mondo

EPILOG

DVE DEVOJKE POVREĐENE NA "FRISTAJLERU"! Poznato i šta im se desilo!

Na poziv, koji je upućen posle ponoći, odreagovala je policijska stanica Novi Beograd, kako se saznaje

Objavljeno:

Dve devojke lakše su povređene nakon što je "Fristajler" potonuo u novogodišnjoj noći, kako je izjavio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Policija je prvu prijavu da splav tone primila oko 15 minuta nakon ponoći. Na lice mesta izašla je i Hitna pomoć.

Dve devojke zatražile su njihovu pomoć. "Na licu mesta pomoć su zatražile dve devojke. Jedna se požalila na bol u nozi, a druga zbog bolesti koju inače ima. One nisu poslate dalje na lečenje", kazao je izvor Kurira.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović/Mondo

Na poziv, koji je upućen posle ponoći, odreagovala je policijska stanica Novi Beograd, kako se saznaje. Na lice mesta izašla je Jedinica za bezbednost na rekama i pripadnici Sektora za vanredne situacije. Kad su stigli kod splava koji tone, pripadnici policije odmah su bezbedno evakuisali goste i zaposlene sa splava. Zaposleni u Jedinici za bezbednost na rekama proverili su reku da bi utvrdili da u tom haosu neko nije upao u vodu.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić kaže da je, prema njegovim informacijama, razlog potonuća splava "Fristajler" što je na njega ušlo dva do tri puta više ljudi nego što je dozvoljeno i da dograđivani pontoni na splavu nisu bili iste izdržljivosti kao prethodni.

Aleksandar Šapić poručuje da će biti kontrola, kao i drakonskih kazni, ali i krivične odgovornosti.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.