ISTRAGA TREBA DA OTKRIJE 3 KLJUČNE STVARI U SLUČAJU SMRTI MLADE IVANE: Nesrećnu devojku je pronašao brat
Policijski automobili, Foto: printscreen facebook/Miodrag Ktivokapic, Nemanja Nikolić

ISTRAGA

ISTRAGA TREBA DA OTKRIJE 3 KLJUČNE STVARI U SLUČAJU SMRTI MLADE IVANE: Nesrećnu devojku je pronašao brat

Obzirom da obdukcija nije gotova, još uvek nije poznat uzrok smrti, jedino se zna da nije bila nasilna

Objavljeno:

Istraga smrti Ivane Krivokapić (26) koja je mrtva nađena na Zvezdari treba da otkrije tri stvari, tačnije, trenutno se radi na tome da se otkrije da li je i ko bio sa njom u stanu kobnog dana, sa kim se poslednji put čula preko telefona i gde je ključ od stana u kojem je nađena mrtva.

Njeno telo nađeno je pre pet dana, a sumnja se da je bila mrtva u stanu, a jedino što je do sada poznato je to da nije nasilna, a tačan uzrok biće po završetku obdukcije, odnosno, za tri nedelje kada bi trebalo da budu gotovi toksikološki nalazi.

Ono što je takođe nepoznato u njenom slučaju smrti je gde je ključ od stana, odnosno, da li i ko ga je odneo sa sobom i eventualno zaključao stan.

Takođe, u toku je veštačenje telefona koje će pokazati sa kim je Ivana komunicirala i ko je bila poslednja osoba.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od 4 dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Osim rana i podliva, njoj su, kako podseća Telegraf, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da "truli".

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha.

Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji, kako saznaje Telegraf nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva. Ona je sahranjena juče na groblju u Lovćencu.

Ivana K.
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Komšije otkrile detalje iz Ivaninog života

Ivana je iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Kako Telegraf saznaje od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.