CRNA HRONIKA ZA 26. DECEMBAR 2022: DRONOVI U PIROTU, maloletna žrtva učitelja jahanja SASLUŠANA
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 26. DECEMBAR 2022: DRONOVI U PIROTU, maloletna žrtva učitelja jahanja SASLUŠANA

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 09:33h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

23:33

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Lebanu i Medveđi, tokom vikenda, zadržali su petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su dvojica izazvala saobraćajne nezgode.

21:52

- Saobraćajna policija zaustavila je danas na autoputu Miloš Veliki na teritoriji Obrenovca muškarca (32) koji je vozio 236,2 kilometra na sat, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

19:46

- Večeras je izbio požar u zgradi na uglu ulica Palmotićeve i Džordža Vašingtona.

19:46

- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima, u mestu Cvijetnje, kod Novog Pazara, život je izgubila devoka (21), dok je njen mlađi brat (14) zadobio lakše telesne povrede.

17:11

- Danas oko 15 časova došlo je do tragedije u Ulici kralja Milana u Šapcu kada je poginuo muškarac.

16:31

- Ivana Krivokapić (26) koja je u subotu nađena mrtva u stanu na Zvezdari biće sahranjena sutra u 15 sati u groblju u Lovćencu.

16:17

- Na delu pruge u blizini Pirota, na kojem je juče zbog iskliznuća vagona došlo do curenja amonijaka iz jedne od prevrnutih cisterni, nalazi se čak 57 vatrogasaca sa 23 vozila i bespilotnom letelicom.

16:08

- Devojka koja je danas u popodnevnim satima pala sa petog sprata stambene zgrade u ulici Svetog Save u širem centru Čačka preminula je od težine zadobijenih povreda.

14:40

- Elixir Grupa, vlasnik amonijaka koji je iscureo kod Pirota, oglasila se saopštenjem.

14:03

- U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je prvi put u posebnim prostorijama tužilaštva, putem video linka ispitana maloletna oštećena, žrtva rodno zasnovanog nasilja.

13:40

- Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović izjavila je danas, povodom izlivanja amonijaka iz cisterne između Pirota i Bele Palanke, da su jutros uzeti uzorci vode iz Nišave i da se čekaju prvi rezultati merenja, ali da za sada nema mesta panici.

13:13

- I. K. koja je pronađena u stanu na Zvezdari osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

13:05

- Tokom popdnevnih sati u širem centru Čačka sa četvrtog sprata jedne od zgrada pala je devojka srednje starosne dobi.

12:48

- Republički štab za vanredne situacije kojim je predsedavao komandant štaba i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, na današnjoj prvoj redovnoj sednici u novom sazivu, razmatrao je i doneo zaključke u vezi sa akcidentom u kojem je došlo do prevrtanja cisterni sa amonijakom na železničkoj pruzi Pirot – Niš.

12:41

- Povodom jučerašnjeg akcidenta, kada su se prevrnule četiri cisterne na putu Pirot - Bela Palanka, a iz jedne iscureo amonijak, oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu

12:33

- Telo muškarca koje je pronađeno u Pirotu pored pruge ispod nadvožnjaka, je identifikovano i kako se saznaje u pitanju je turski državljanin, vozač kamiona.

11:51

- Pojavio se prvi snimak lokomotive sa amonijakom koja se prevrnula u Pirotu.

11:22

- Jutros je pronađeno telo nepoznate osobe u blizini pruge u Pirotu.

10:59

- Nadzorne kamere zabeležile su kako se odvijao saobraćaj u trenutku kada se pojavio oblak dima kao posledica izlivanja amonijaka.

10:30

- Protiv Igora Despotovića (23) podignuta je optužnica zbog podsticanja terorizma, jer je u periodu od 2020. do 2022. godine objavljivao jezive poruke na društvenim mrežama.

10:21

- Načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić rekao je da prema jutrošnjim merenjima nema amonijaka u vazduhu u Pirotu, kao i da izvorište vode Medijana u Nišu nije kontaminirano.

09:33

- U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u selu Cvijetnje kod Novog Pazara, život je izgubila ženska osoba stara 21 godinu.

08:52

- Na Instagram stranici 192_rs pojavili su se video snimci iz Pirota, jutro nakon izlivanja amonijaka iz cisterne.

08:39

- Prema informaciji iz JKP Naisus vršeno je uzorkovanje vode i utvrđeno je da nema tragova amonijaka u izvorištu Medijana.

08:33

- Na putu Svilajnac-Grabovac dogodila se teška saobraćajna nezgoda.

07:19

- U niški Univerzitetski klinički centar, tokom večeri i noći, do sada, zbrinuto je ukupno 15 pacijenata, 12 odraslih i troje dece zbog posledica trovanja amonijakom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.