SIN POKUŠAO DA POBEGNE, OTAC GA JURIO I UBIO NOŽEM: Detalji stravičnog ubistva u Paraćinu, poznat mogući motiv
Policija, Foto: Instagram/192_rs

jezivo

SIN POKUŠAO DA POBEGNE, OTAC GA JURIO I UBIO NOŽEM: Detalji stravičnog ubistva u Paraćinu, poznat mogući motiv

Otac je ubrzo nakon ubistva lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina

Objavljeno: 19:34h

U selu Lešje kod Paraćina danas se dogodila porodična tragedija kada je Živorad B. (55) izbo sina Aleksandra B. (26) u dvorištu porodične kuće, a prema nezvaničnim informacijama, to je počinio kuhinjskim nožem.

- Njih dvojica se svađaju godinama. U toj kući je bilo i ranije incidenata. Komšije su često zvale policiju. Živorad je zbog nesloge sa sinom, sumnja se, svu imovinu prepisao drugoj osobi iz familije i, prema prvim nepotvrđenim saznanjima, oko toga je sada izbila sada svađa - kaže sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Otac je ubrzo nakon ubistva lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina. Paraćinska policija odmah je izašla na lice mesta i osumnjičenog za ubistvo je uhapsila.

Sin je, kako je navedeno, pokušao da pobegne ocu čim je krenuo prema njemu i ubo ga, ali ga je on sustigao na kapiji.

Užice, Policija
foto: Rina

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu uhapsili su Živorada B. (55) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, on je danas u porodičnom domaćinstvu, nakon svađe, oštrim predmetom usmrtio dvadesetšestogodišnjeg sina.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.