NAKON SVAĐE PRETUKAO SUPRUGU, SINA I TASTA! Nasilniku iz Dobanovaca određen pritvor od samo MESEC DANA
Nasilje, Foto: Zorana Jevtić

SRAMNO

NAKON SVAĐE PRETUKAO SUPRUGU, SINA I TASTA! Nasilniku iz Dobanovaca određen pritvor od samo MESEC DANA

Prvo se posvađao sa ženom Jelenom B. (72). Nju je udarao u glavu i telo

Objavljeno:

Savo B. (72) koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu, sina i tasta saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu i određen mu je pritvor od 30 dana.

Podsetimo, stravičnom nasilju u porodici prema rečima našeg sagovornika prethodila je svađa.

- On je bio vidno pijan. Prvo se posvađao sa ženom Jelenom B. (72). Nju je udarao u glavu i telo. Njen otac, odnosno, njegov tast P. Kostadin (96) mu je tada rekao da prestane da je tuče, ali je on onda nasrnuo na njega. Oborio ga je na pod, a potom udarao rukama i nogama u lice i telo. Nogom ga je gazio po vratu i naneo mu teške povrede, imao je hematome, crvenilo i krv na licu. Posle je udario svog sina Alberta B. (48), koji je inače ometen u razvoju. Rascepao mu je usnu - rekao nam je sagovornik.

Povređeni su Hitne pomoći prevezeni u Zemunsku bolnicu na dalju dijagnostiku.

Nasilje
foto: Milena Đorđević

- Godinama trpim nasilje, ali nikada nije tukao nikog drugog osim mene. Nisam smela do sada da prijavim, ali sada je moralo... On pije od kada se rodio, njegov otac se hvalio kako on pije od malena. Moj otac Kostadin živi u Republici Srpkoj i zimi dolazi kod nas i to ga je upravo Sava zvao da dođe kod nas. Skuvala sam ručak, postavila sam sto, a on je ušao pijan sve bacio na pod. Onda sam otišla do radnje da kupim hleb, da ocu i sinu dam da jedu nešto, sve je opet bacio na pod. Onda je počeo da mi udara šamare, da me čupa. Naš sin ima 48 godina i bolestan je, on se umešao, pa je i njega počeo da tuče. Onda je moj otac Kostadin rekao, nemoj Savo da ih tučeš to su ti žena i sin. Uhvatio je mog oca za vrat, stiskao mu je uši dok nije krenula krv da curi, palčeve mu nabijao u oči i vikao ti si došao u moju kuću da mi pričaš šta ću ja da radim - rekla je Jelena B. novinarima.

Nasilje
foto: Milena Anđela

Ona je, kako kaže, pokušala da odbrani oca, međutim, Savo je tada počeo da ga gazi. Istrčala je napolje i zvala komšiluk, samo jedan komšija je pomogao i smirio Savu koji je već dovukao dedu u hodnik i držao mu nogu na vratu, prenosi Telegraf.

- Molim vas da ga ne puštate iz zatvora, pobiće nas! Kada je došla policija on se drao na njih, vikao da u svojoj kući može da radi šta hoće. Govori stalno da sam ja ku*va, da deca nisu njegova. Imamo i ćerku koja je završila Mašinski fakultet, a nije hteo da joj da pare da diplomira. Ona se udala i otišla... - kaže ona u suzama.

Inače, do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

(Espreso/Blic/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.