Pogledajte kako su migranti ušli u bojler i tako pokušali da prevare naše carinike i policiju i uđu u EU! (FOTO)
Foto: Printskrin / Kupindo

Uprava carine

Pogledajte kako su migranti ušli u bojler i tako pokušali da prevare naše carinike i policiju i uđu u EU! (FOTO)

Na graničnom prelazu Šid u sredu su u dva kamiona nađena četiri migranta, a kod mesta Slepčević, na putu Šabac-Loznica su u kamionskom tovaru bila sakrivena dvojica muškaraca iz Avganistana
Objavljeno:

Šest ilegalnih migranata sprečeno je da skriveno u kamionima koji su prevozili bojlere, lim i vlažne marice uđu na teritoriju EU, saopštila je Uprava carina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Uprava carine

Kako se navodi, na graničnom prelazu Šid u sredu su u dva kamiona nađena četiri migranta, a kod mesta Slepčević, na putu Šabac-Loznica su u kamionskom tovaru bila sakrivena dvojica muškaraca iz Avganistana.

Uprava carina saopštava da su na graničnom prelazu Šid u kamionu domaćih registarskih oznaka među kutijama sa bojlerima bila sakrivena dvojica 30-godišnjih muškaraca iz Avganistana, bez bilo kakvih dokumenata kod sebe.

foto: Uprava carine

Dva sata kasnije su, na istom graničnom prelazu, u kamionu domaćih registarskih oznaka, koji je takođe bio na putu ka Sloveniji natovaren koturovima traka aluminijumskog lima, nađena dvojica maloletnih Avganistanaca od 14 i 15 godina.

foto: Uprava carine

Kako je saopšteno, kod mesta Slepčević na putu Šabac-Loznica policijski i carinski službenici juče su u tovaru vlažnih maramica zetekli dvojicu muškaraca, takođe iz Avganistana.

foto: Uprava carine

Kamion je bio na putu ka BiH, ali je nakon nalaženja ilegalnih migranata vraćen do carinske ispostave Šabac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.