KO JE UHAPŠENI DUŠAN PETKOVIĆ? Sin je pokojne legende, svi ga pamte po VELIKOM FUDBALSKOM SKANDALU (FOTO)
Dušan i Ilija Petković, Foto: Starsport©, Printscreen

BIOGRAFIJA

KO JE UHAPŠENI DUŠAN PETKOVIĆ? Sin je pokojne legende, svi ga pamte po VELIKOM FUDBALSKOM SKANDALU (FOTO)

Uhapšeni se sumnjiče za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Objavljeno: 16:18h

Damjan Roganović i Dušan Petković uhapšeni su u Amsterdamu kao članovi OKG zbog 115 kilograma kokaina. Kako saznajemo, uhapšeni Petković sin je pokojnog Iliije Petkovića bivšeg fudbalera i selektora

Prema informacijama koje poseduju mediji i uhapšeni Dušan je bio fudbaler.

Otac osumnjičenog Petkovića bio je čuveni Ilija Petković (1945 - 2020), slavni jugoslovenski fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore na Mundijalu 2006. godine u Nemačkoj, na koji je stariji Petković vodio i svog sina kao reprezentativca.

1 / 3 Foto: Printscreen/youtube/ Nebojša Petrović

Uhapšeni se sumnjiče za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Dušan je, kako se saznaje, u dugogodišnjoj vezi sa Damjanovom majkom i njih dvojica su zajedno uhapšeni u Amsterdamu, u velikoj međunarodnoj akciji.

- Petković je uhapšen u subotu zajedno sa svojim pastorkom, ali je ubrzo pušten - nezvanično prenose mediji.

Ova organizovana kriminalna grupa je kokain koji je pronađen u hangaru u Arlonu preko Nemačke špediterske firme trebalo da distribuira do Nemačkog grada Trir, a zatim do hangara te kompanije u Londonu radi dalje prodaje, dodaje se saopštenju Tužilaštva.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.