DETALJI LIKVIDACIJE: Velja Nevolja se plašio ubistva, kum otkucao karatistu, automobil zapaljen na Karaburmi!
Foto: Stefan Jokić

Kao u akcionom filmu

DETALJI LIKVIDACIJE: Velja Nevolja se plašio ubistva, kum otkucao karatistu, automobil zapaljen na Karaburmi!

Vođa navijača Partizana bio uveren da bivši reprezentativac u borilačkim veštinama dojavljuje pripadnicima crnogorskog “škaljarskog klana“ njegovo kretanje, a u to ga je ubeđivao kum žrtve, 29-godišnji Marko M
Objavljeno: 09:01h

Veljko Belivuk ubio Vlastimira Miloševića u Beogradu iz straha za svoj život, objavile su "Večernje novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dodaje se da je jedan od vođa navijača Partizana bio uveren da bivši reprezentativac u borilačkim veštinama dojavljuje pripadnicima crnogorskog “škaljarskog klana“ njegovo kretanje, a u to ga je ubeđivao kum žrtve, 29-godišnji Marko M.

“Marko M. je u razgovorima sa Belivukom tvrdio da je Vlastimir "škaljarcima" odavao podatke o kretanju i kontaktima njegovog najboljeg prijatelja Aleksandar Saleta Stankovića i da je učestvovao u njegovom ubistvu. Belivuk nikako nije mogao da se smiri od ubistva Stankovića, početkom oktobra prošle godine. Istražni organi su tada javno saopštili da iza organizacije tog ubistva stoji jedan od najvećih kriminalnih klanova u ovom delu Evrope. Vrlo brzo se saznalo i da su Stankovićevo ubistvo organizovali "škaljarci", a da su ubice najverovatnije došle iz Bosne i Hercegovine“, navodi beogradski list. Kobnog jutra, kako se sumnja, Belivuk je čekao Miloševića nedaleko od njegovog stana. “Ispod jakne je imao "škorpion". Prema nekim indicijama, Vlasta je primetio Velju i bio je svestan da mu preti opasnost. Potrčao je pokušavajući da pobegne, ali ga je, kako tvrdi policija, Belivuk stigao i pucao mu u glavu. Posle toga, prema policijskoj rekonstrukciji i tvrdnjama, Belivuk je sa još jednim, za sada nepoznatim saučesnikom, seo u automobil i pobegao ka Karaburmi. Tamo je u jednoj od garaža u Danteovoj ulici zapalio kola i, navodno, oružje u njemu. Vatra se, međutim, brzo ugasila, pa su svi tragovi zločina ostali sačuvani“, pišu "Večernje novosti".

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane za koga će glasati na predstojećim predsedničkim izborima!

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.