DA TI SRCE PUKNE: Evo kako su se KOLEGE oprostile od POLICAJCA poginulog kod Mačkata (FOTO)
Foto: Printscreen

TUGA

DA TI SRCE PUKNE: Evo kako su se KOLEGE oprostile od POLICAJCA poginulog kod Mačkata (FOTO)

Kolege nastradalog policajca izrazili su saučešće njegovoj porodici i najbližim prijateljima i od Marka se oprostili tužnim rečima

Objavljeno:

Policajac Marko Popović (36) iz Čajetine poginuo je jutros dok se vraćao iz noćne smene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zlatibor-Užice kod Mačkata.

Kolege nastradalog policajca izrazili su saučešće njegovoj porodici i najbližim prijateljima i od Marka se oprostili tužnim rečima.

- Jutros je oko 6 sati naš brat, drug, kolega i član Marko Popović tragično nastradao u saobraćajnoj nezgodi vraćajući se svojoj porodici sa posla. Saučešće porodici. Počivaj u miru - stoji u objavi.

Marko je iza sebe ostavio troje dece. Meštani sela odakle je Popović kažu za Kurir da su van sebe nakon što su saznali da je tako dobar i vredan čovek izgubio život i to na isti način kao i njegov otac 2008. godine.

U saobraćajnoj nesreći je nastradao i šestogodišnji sin vozača (44) iz Beograda koji je prema nezvaničnim informacijama izazvao udes. Otac dečaka prošao je sa lakšim telesnim povredama zbog kojih je prebačen u užičku bolnicu na dijagnostiku.

A
foto: RINA

Prema nepotvrđenim informacijama, vozač je sa sinom jutros rano krenuo iz Beograda u novovaroški kraj povodom Zadušnica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.