EVO GDE JE SADA NIŠLIJKA KOJA JE IZBOLA MUŠKARCA U HOTELU!
Ilustracija, Foto: KURIR/M.S

UŽAS U NIŠU

EVO GDE JE SADA NIŠLIJKA KOJA JE IZBOLA MUŠKARCA U HOTELU!

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je žena pokušala da pokrade muškarca te da je to bio razlog za sukob

Objavljeno:

Nišlijka A.N. koja je u noći između utorka i srede u hotelu u Gornjomatejevačkoj ulici teško povredila D.R. (43) iz Žitorađe, i dalje se nalazi na posmatranju u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici.

- S obzirom na to da je prilikom privođenja ispoljavala nekontrolisano ponašanje, odvedena je u Psihijatrijsku bolnicu. Lekari će proceniti kada će njeno stanje biti dovoljno stabilizovano da bi mogla da bude saslušana u policiji – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Detalji ovog događaja još se utvrđuju ali na osnovu dosadašnjih saznanja, veruje se da su njih dvoje ugovorili ljubavni sastanak koji je iz još neutvrđenih razloga, otišao u nepredviđenom pravcu.

- Njih dvoje su bili u hotelskoj sobi, nema nikakvih nagoveštaja da je u onome što se tamo dogodilo bilo prisile. Kada se muškarac nakon intimnog odnosa uspavao, ona ga je ubola oštrim predmetom u glavu – kažu naši izvori.

Kako saznajemo, ništa nije ukazivalo da se iza vrata hotelske sobe dešava nešto sumnjivo sve do oko jedan sat iza ponoći.

- Ta žena je istrčala iz sobe, vikala je i tražila nož od osoblja, a kada ga nije dobila istrčala je iz hotela da bi se ubrzo vratila sa bodežom za koji još nije poznato gde ga je nabavila. Ubrzo je ponovo izletela iz sobe i rekla : - Nemojte da zovete policiju dok ne odem! Osoblje se nakon ovih njenih reči zabrinulo, zakucali su a vrata im je otvorio muškarac koji je bio sav krvav. Odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju pa je čovek odvezen u bolnicu – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Međutim, kako je ustanovljeno na osnovu pronađenih dokaza, D.R. nije napadnut nožem.

- Najverovatnije je da ga je ubola makazama, bilo je puno krvi po zidovima, moguće je da ga je više puta udarila. Policiji je kazala da je bila silovana, odvezena je lekaru ali nisu pronađeni tragovi prisilnog seksualnog odnosa. Forenzičari su obradili hotelsku sobu pa će se nakon analize bioloških tragova ustanoviti šta se dešavalo između njih dvoje – navodi naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je žena pokušala da pokrade muškarca te da je to bio razlog za sukob.

- Muškarac je situiran, on je i sobu platio. Postoji sumnja da je htela da ga pokrade, naročito zbog toga što je nakon što ga je ubola, htela da se vrati u sobu. Tražila je od obezbeđenja hotela da je puste unutra da bi navodno uzela svoj novac i narukvicu. Međutim, sumnja se da su te stvari pripadale žrtvi. Naime, radi se o ženi koja ima policijski dosije baš zbog imovinskih delikata. U sobi su osim makaza kojima je čovek napadnut, pronađeni i „bensedini“, moguće je da je bila i pod dejstvom nekih supstanci zbog čega je tako reagovala. U svakom slučaju, upućena je u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici radi posmatranja – kažu naši izvori.

Uhapšena A.N. nema prijavljeno prebivalište ili boravište u Nišu. U hotelu potvrđuju da je tu odsedala po nekoliko dana, te da je dovodila i ćerku. Što se tiče D.R. on je iz Žitorađe ali je bio prijavljen na adresi u Nišu.

Žena koja se javila na telefon porodice D.R. u Žitorađi kazala je da ne zna kako je D.R. povređen.

- Ja sam iz susednog sela, mene su pozvali da mu pričuvam decu. Svi iz njegove porodice su otišli u Niš da ga obiđu. Ne znam kako je napadnut, svi smo mnogo zabrinuti. Čekam da se vrate kući, nadam se da neće dugo ostati u bolnici – kazala je snaha D.R.

Niški Univerzitetski klinički centar saopštio je da je četrdesettrogodišnji muškarac zadobio tešku telesnu povredu zbog koje je operisan, te da je u stabilnom stanju.

Kako saznajemo, zadobio je duboku ubodnu ranu ispred desnog uva sa povredom većeg krvnog suda zbog čega je dosta iskrvario.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.