"JAUKAO JE I VRIŠTAO, PROBUDILA NAS JE PUCNJAVA": Komšije iznele jezive detalje RANJAVANJA na Zvezdari
Foto: Kurir

horor

"JAUKAO JE I VRIŠTAO, PROBUDILA NAS JE PUCNJAVA": Komšije iznele jezive detalje RANJAVANJA na Zvezdari

Komšije iz zgrade na čijem parkingu se desila pucnjava kažu da su se tokom noći čuli jezivi krici i da su se jako uplašili

Objavljeno:

Komšije Nikole (29) kojeg je nepoznati napadač presreo i, kako se sumnja, na prakingu ispred zgrade u kojoj živi iz pištolja na njega ispalio 15 hitaca, kažu da su ih probudi jauci i vriska.

- Nikola R. ranjen je u noge i stomak, navodno ga je pogodilo čak 10 metaka. On je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, a interesantno je da je on najpre odbijao da se pozove Hitna pomoć. Međutim, kada je video koliko je povređen i koliko krvari, pristao je da ga prevezu u bolnicu - kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir.

Prema rečima izvora, ranjeni Nikola R. od ranije je poznat policiji.

- Navodno je ranije hapšen zbog droge, nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. Motiv napada i dalje nije poznat, ali će dalja istraga utvrditi zbog čega je maskirani napadač pucao u Nikolu i da li su u pitanju neki reščišćeni računi - navodi izvor blizak istrazi.

1 / 3 Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Sumnja se da su napadači znali kretanje napadnutog mladića i spremali mu sačekušu.

- Policija radi na identifikacija napadača. Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada kako bi se utvrdila da li je neka od njih snimila osumnjičenog. Inspektori u civilu juče su satima "češljali" mesto pucnjave i okolinu - kaže izvor.

Komšije iz zgrade na čijem parkingu se desila pucnjava kažu da su se tokom noći čuli jezivi krici i da su se jako uplašili.

- Probudila nas je pucnjava i ti krici. On je jukao i vrištao. To ne može da se prepriča. Takve zvuke nikada u životu nisam čula. Plašila sam se i da provirim kroz prozor, da neki metak ne zaluta slučajno u moj stan. Toliko puta je pucano, da nismo znali koliko ljudi je napolju. Cela zgrada se probudila, a neka deca su počela da plaču. U strahu smo i dalje - kaže za Kurir izbezumljena komšinica i dodaje da je na mestu obračuna ostala lokva krvi.

Drugi komšija je dodao da u njihovom kraju ranije nije bilo problema i da pretpostavljaju da ranjeni momak tu živi kao podstanar.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.