ŠIŠKICA PRODAVAO LETEĆE VEVERICE ZA 300 EVRA? Vasić reklamirao EGZOTIČNE životinje, evo ŠTA se sada UTVRĐUJE!
Ljubiša Vasić, Foto: Društvene mreže

"Prva frizura Srbije"

ŠIŠKICA PRODAVAO LETEĆE VEVERICE ZA 300 EVRA? Vasić reklamirao EGZOTIČNE životinje, evo ŠTA se sada UTVRĐUJE!

Vasić je životinje reklamirao na svom Instagram profilu "Moj ljubimac", a u ponudi je bila i leteća veverica za 300 evra

Objavljeno:

Protiv Ljubiše Vasića, poznatog po nadimku "Prva frizura Srbije", pokrenuta je istraga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu koje je u akciji sa Ministarstvom ekologije i zašititom životne sredine prilikom pretresa njegovog petšopa i kuće u Mihajlovcu pronašlo je majmuna kojeg je tu držao nelegalno mesecima.

- Operativnim saznanjima, obično dojavom, došlo je do sumnje da bi kod Vasića, ali i na još nekim lokacijama mogle da se nalaze egzotične životinje koje se tu drže nelegalno. Životinje su zaplenjene, a sada se sprovodi istraga kojom će se utvrditi poreklo životinja - kaže sagovornik iz istrage.

Ljubiša Vasić
foto: Društvene mreže

Vasić je životinje reklamirao na svom Instagram profilu "Moj ljubimac", a u ponudi je bila i leteća veverica za 300 evra.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook

Inače, Ljubiša Vasić i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se, kako smo naveli, dešavale "orgije" u tajnim sobama.

- Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu - kaže osoba iz istrage ovog slučaja.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.