BELIVUKU POZLILO! Lekari došli u boks za optužene
Velja Nevolja, Foto: Stefan Stojanović

šok

BELIVUKU POZLILO! Lekari došli u boks za optužene

Pošto je Dunjić završio sa iznošenjem odbrane i vratio se Miljković mu je dobacio "dobar si bio".

Objavljeno: 11:33h

Pred sam početak današnjeg suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića lekari su bili u boksu za optužene kako bi pregledali Belivuka.

Belivuk je danas sedeo u boksu za optužene u prvom redu, gde inače sedi Marko Miljković.

- Imao je majicu kratkih rukava i cni prsluk, pre početka suđenja oni su pregledali Belivuka a pre nego što je ušlo sudsko veće, razgovarali su sa njim najverovatnije kako bi utvrdili da li je sposoban da ostane u sudnici i prati suđenje. On je bio vidno bled, pored sebe je imao veliku flašu vode, koju je povremeno ispijao, uzdisao je i hvatao se za glavu - kaže sagovornik Kurira.

On dodaje da ga je Miljković tokom suđenja pitao kako je, a Belivuk mu je samo klimnuo glavom.

- Pratio je dok je Miljković govorio za govornicom i potvrdno klimao glavom, koju je povremeno masirao rukama - dodaje on.

Za razliku od Belivuka, koji danas nije bio nasmejan, Miljković je bio raspoložen. Povremeno se smejao, vrteo glavom, pokušavao da komunicira sa optuženima Milošem Budimirom i Karapandžićem.

1 / 7 Foto: Ana Paunković, Kurir

Pošto je Dunjić završio sa iznošenjem odbrane i vratio se Miljković mu je dobacio "dobar si bio".

Inače, kada je tužilac saopštio da je saglasan da Karapandžić bude pušten iz pritvora, svi su podigli ruke u pesnice i radovali se.

- Čak je i Belivuk koji je do tada samo sedeo skoro bez reakcije, počeo da semeje i komunicira sa Miljkovićem - dodaje naš sagovornik koji pojašnjava da se lekari nisu vraćali u sudnicu.

Inače, i tokom jednog od ročišta koje je bilo zatvoreno za javnost, Belivuk se žalio na loše zdravstveno stanje, ali su lekari tada utvrdili da nije ništa ozbiljno i da mu je bio malo povišen krvni pritisak.

Inače, interesantno je da su skoro svi optuženi danas u sudnicu došli odeveni u crno-belu kombinaciju, što su boje Partizana čiju su navijačku grupu, prema optužnici, formirali pod paravanom da bi vršili krivična dela.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.